2777
2789
عنوان

فردا میریم برا طلاق امشب دلم میخاد بغلش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8945 بازدید | 165 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگه از شوهرم hpv گرفتم

اره

خیانت هم هیچجوره و اصلااااا قابل توجیح و بخشش نیست

اما تا وقتی دوسش داره اگه جدا بشه خودش داغون میشه

اول از لحاظ روانی رو خودش کار کنه و شخصیت وابستشو درمان کنه

بعد هرچه سریعتر جدا بشه

این فقط نظر شخصی منه.. 

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
مناسفانه شده hpv گرفتم

اجی این بیماری چیه میشه درموردش توضیح بدی من تو گوگل زدم هیچی نفهمیدم هر موقع یه بیماری رو گوگل سرچ میکنم استرس میگیرم حالم بد میشه 

اگه راجبش میدونی یکم بگو که چجوری خوب میشن چیکار کنن چون خیلی نیاز دارم بدونم 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

بارها خیانت کرده ،hpv  هم ازش گرفتی بعد دلت میخاد بغلش کنی؟؟؟ چقدر  ببخشید بی عقلی. خدا شفا بده . اگه تو این کارارو میکردی توی صورتت تف هم نمی‌کرد. چقدر بعضی از زنها بدبختن . واسه آدمایی مثل شما باید گریه کرد

اجی این بیماری چیه میشه درموردش توضیح بدی من تو گوگل زدم هیچی نفهمیدم هر موقع یه بیماری رو گوگل سرچ ...

Hpv زگیل تناسلیه. درمان هم نداره. ریسک سرطان دهان رحم رو داره. تا آخر عمر هم با طرفه. با تماس جنسی هم فقط منتقل میشه

بارها خیانت کرده ،hpv هم ازش گرفتی بعد دلت میخاد بغلش کنی؟؟؟ چقدر ببخشید بی عقلی. خدا شفا بده . اگ ...

اینجوری با اسی حرف نزن حالش خوب نیست عه ببین اون الان خیانت هاشو می‌دونه خودشم خیلی عصبانیه اما هنوز چون شوهرش حرف آخر رو نمیزنه دلش گیر کرده یکم دوسش داره 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂