2777
2789
آهان اینم بگن من براش گل برده بودم بعد گلو گذاشته تو آب چند روزی گذاشته رو میز کارش به نظرت نشون دهن ...

ن ربطی نداره، شایدصرفا فقط دلش نمیخواسته ک اون گل پژمرده شه 😄

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
این طرز فکرت اشتباهه تو فقط داری زندگیتو تباه میکنی .. وقتی یه مسیری و میری و میدونی ک اشتباهه و تهش ...

من باهاش رویا ساخته بودم به خدا من چیزی از ظاهر و اخلاق کم نداشتم مخصوصا اخلاق 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیتونم اصلا فراموشش کنم اگه مثلا اون دختره ازدواج کرده باشه چی البته من اصلا نمیدونم مثلا میگم

بببن اینا همه احتمالاتیه ک تو داری تو ذهنت در نظر میگیری، اره میتونه اینم باشه چون ن من شناخت دارم از اون ادم ن تو ب قدر کافی .. واقعا نمیفهمم چرا باید ب به نفر ک هیچ حسی بهت نداره اهمیت بدی وقتی جوابت کرده وقتی علاقه ای بهت نداره چرا باید پیگیرش باشی و براش تو بدترین حالت مثلا غصه بخوریو نمیدونم خودکشی و هزارتا کار دیگه بکنی این کار فقط از زندگی عقبت میندازه از پیشرفت و خیلی چیزای دیگه .. در صورتی ک داری این فرصتو از خودت میگیری ک با ادمای بهتر و مناسب خودت وارد رابطه بشی و عشق واقعیو دو طرفه رو تجربه کنی  

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
من باهاش رویا ساخته بودم به خدا من چیزی از ظاهر و اخلاق کم نداشتم مخصوصا اخلاق

حتما که همینطوره 🙂 ولی همیشه دنیا ب ساز ما نمیرقصه، زندگی خیلی وقتا اون جوری ک ما ایده آلمونه و انتظار داریم پیش نمیره باید باهاش کنار بیای و خودتو باهاش وفق بدی چاره ای جز این نیست 🙏🏻

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ

قبلا هم تایپیک از شما دیده بودم. خیلی ظاهر و زیبایی براتون مهمه(۹۰٪ حرفاتون حول این محوره) 

اون آقا منظور حرفش رو فقط خودش می‌دونه، شاید شما دلتنگ کس‌دیگری هستید و اون در وجود افراد دیگه جست و جو می کنید.

خب اون از چی تو خوشش میومد ؟ اصن براش انقدر اهمیت داشتی ک بخاد تورو بشناسه ؟ نه .. پس ادم اشتباهیو ا ...

اصلا بهم اهمیت نداد اصلا فقط گف بس کن دیگه با خودت داری چیکار میکنی با من داری چیکار میکنی 

عشقم یه طرفه اس بدتر دارم میسوزم 😭

حق داری ولی قرار نیست ک تا ابد بشینی براش غصه بخوری ک .. باید با واقعیت روبرو بشی، چ دیر چ زود فراموشش کنی .. چون غیر این باشه فقط حالتو بدتر میکنه ب خودت میای یه روز میبینی سنت بالا رفته و هیچی از زندگی نفهمیدی .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اصلا بهم اهمیت نداد اصلا فقط گف بس کن دیگه با خودت داری چیکار میکنی با من داری چیکار میکنی

خب چرا ولش نمیکنی .. چرا به یه ادم که ذره ای برات ارزش قائل نیست و ب احساساتت اهمیت نمیده و اصلا براش مهم نیستی و نمیبینتت رو انقدر بهش بها میدی ؟ میتونی بزاریش کنار میتونی بیخیالش بشی فقط یکم ب خودت زمان بده خودتو سرگرم کار یا هر چیز دیگه ای کن ک از فکرت بیاد بیرون .. اره اولش سخته ولی زمان بگذره باهاش کنار میای .. تو خودتو گم‌ کردی همین ولی میتونی فقط باید بخودت بیای و با واقعیت روبرو شی 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ