2777
2789
عنوان

نی نی سایتیای عزیز باور کنین ما مجردا زیاد بی دغدغه نیستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 33 پست

دقیقااااد

تحمل رفتار خونواده برام سخته

اونام ارزوشونه بریم خونه بخت و خوشبخت شیم🙂💗

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

سایت کلا عجیب شده واسه غیبت و چرت و پرت پربازدید میشه ولی مثلا الان ی خانم توی تاپیک بقلی داره هشدارمیده ک حواستون ب بچتون باشه تاپیک تعطیل میشه چرااا؟ چون بحث خاله زنکی نبود

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه ازم توقع دارن من آواره شدم با ۲۲ سالن اتاقم برای مطب خواهرم رفت 

داداشم توقع داره کارهای وامشو من بکنم 

مامانم توقع دارن من یک چیزی از این درسایی ک خوندم بشم 

بابام نیست  بابام همیشه پیش پدر مادرشهر همیشه از اونا مراقبت می‌کنه  شاید هفته ای یک بار بیینمش

مامانمم مامانشو آورده خونه ی کوچیکمون.از مادرش مراقبت می‌کنه 

خیلی تنهام ، آواره ام  

دارم دیوونه میشم همیشه میگم خوش به حال متاهل ها

حرف دلمو زدی

دیگه اونقدر گفتن از مجردی لذت ببر و...

دیگه همچین تاپیک هایی نمیزنم اعصابم آرومتره

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
سایت کلا عجیب شده واسه غیبت و چرت و پرت پربازدید میشه ولی مثلا الان ی خانم توی تاپیک بقلی داره هشدار ...

ریپم زدن نخوندم.ترکید🙄

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من عاشق یکی هستم ولی نمیدونم زندگیم با اون بهتر از مجردیم میشه یا بدتر 

پسرا بیرون اوضاعشون خرابه 

ب تور من آدم درستی نخورده

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
ریپم زدن نخوندم.ترکید🙄

واقعا شورشو دراودن تاپیک ب اون مهمی ترکید بعد اگه بحث خواهرشوهر ننه شوهر باشه صفحه تا تعداد اجدادمون میره بالا

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
منم خوشم نمیاد متاهل ها میان غر میزنن همش یا میگن بیا شوهر من مال تواینجا از خوشبختی چیزی نمیگن چون ...

ب نظرت این ازدواج میتونه خوب باشه؟؟

وقتی پسره تنها داراییش سه میلیارده ک جنس های مغازشه و زیر چند تا چک و قرض هم هس بخاطر جنسهاش

شخصیت ش هم معمولی

من عاشقشم ولی بخاطر خونه نداشتنش دودلممم

واقعا شورشو دراودن تاپیک ب اون مهمی ترکید بعد اگه بحث خواهرشوهر ننه شوهر باشه صفحه تا تعداد اجدادمون ...

دقیقا...جای تاسفه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
سایت کلا عجیب شده واسه غیبت و چرت و پرت پربازدید میشه ولی مثلا الان ی خانم توی تاپیک بقلی داره هشدار ...

همون که نوشته دختربچه هاتون حتی بادختر تنها نذارید؟؟

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.