2777
2789
عنوان

نی نی سایتیای عزیز باور کنین ما مجردا زیاد بی دغدغه نیستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 33 پست
ب نظرت این ازدواج میتونه خوب باشه؟؟وقتی پسره تنها داراییش سه میلیارده ک جنس های مغازشه و زیر چند تا ...

ب نظرم برای ازدواج اول خانواده شو ببین تو چه خانواده ای بزرگ شده چجور آدمی هستن حلال حروم سرشون میشه یا نه؟رابطه پدر مادرش چجوریه؟. پدرش پشتش هس؟ 

بعد هم پسره اگه جنم کار کردن داشته باشه میتونه ب همه چی برسه. درسته خونه نداره ولی سرمایه داره ک باهاش کار کنه 

ب نظرم برای ازدواج اول خانواده شو ببین تو چه خانواده ای بزرگ شده چجور آدمی هستن حلال حروم سرشون میشه ...

فقط خودش و خودش بوده تو این زندگی ک برا خودش درست کرده 

پدرش از نظر مالی پشتس نیس

الان یه تاپیک هم میزنم درموردش بیا بخون

خانواده اونا روستا زندگی میکنن و رفتارشون روستایی هس خانوادم بخاطر این ناراحتن 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون که نوشته دختربچه هاتون حتی بادختر تنها نذارید؟؟

بله عزیزم و غیر از اون خانمایی بودن ک تجربه های بدشون رو میگفتن بنده خداها ک ماها تجربه بدست بیاریم ولی مگه میزارن ی مشت روانین ک گزارش زدن 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
بله عزیزم و غیر از اون خانمایی بودن ک تجربه های بدشون رو میگفتن بنده خداها ک ماها تجربه بدست بیاریم ...

اتفاقا منم تا رفتم ببینم چیه دیدن ترکیده

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.