میشه رسم حنا بندان رو بگید که چطوری برگزار میکنید صفر تا صد؟
دیگه مثله قبل نیست اکثرافقط یه شب میکنن توتالارحنارم بعضیامیگیرن یه شب قبله عروسی خانواده ی دامادبراعروس یه سری هدیه باسبدحنامی یارن بعدبزن برقص😇ولی من فقط یه عروسی داشتم تموم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
رسم ما اصلا این نیست.رسم اینطوریه که پسر تکه های بزرگ بگیره فقط.جشن عروسی وخونه با پسر.جشن حنا با د ...
به نظر من طبق رسم و رسوم برو جلو همون سیصد رو بده تیکه های کوچیک ولی ضروری رو بخر سیصدم بده طلا اونم برا خودت چرا بدی به شوهرت خونه ام وظیفه خودش تهیه کنه به تو هیچ ربطی نداره
نگران فردایت نباش.. خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷
دیگه مثله قبل نیست اکثرافقط یه شب میکنن توتالارحنارم بعضیامیگیرن یه شب قبله عروسی خانواده ی دامادبرا ...
تاحالا مراسمی رفتید که شب عروسی بعد ورود عروس و داماد وسلام علیک که رفتن جایگاه خودشون ، حنا بیارن بذارن کف دست عروس و داماد بعدش دیگه باقی برنامه ها؟؟؟