2777
2789
الان بنظرت سخت میاد ولی رهاش کن بدردت نمیخوره، بعدا میفهمی چقدر خوب شد انتخابش نکردی .

دروغکی بش گفتم به خانوادم گفتم میای گفت عمرا. گفتم کاش شما پسرا اول فکر میکردین بعد میذاشتین به خانواده بگیم گفت من اونموقع گفتم بگو نه الان.گفتم مثل همونی گفتم و جلو نیومد گفت منو باهیچکس مقایسه نکن

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

بلاکش کن یه لیوان آب بخور زندگیتو ادامه بده

عزیزم چقد قشنگ گفتی

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه پرو شکاک هم هست انگار چون منتظر بودی و نیومده اومدی سراغ من 😒

اره بخدا.

با این پسر و حرف بیخودش کاری ندارم. من ماجرای خودتو متوجه نشدم. اگه دو ماه صبر میکرد بعد میومد جلو، خانواده ت فکر نمیکردن دوستی؟ ولی اگه همون موقع میومد فکر میکردن دوستی؟

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
منت هیچ‌پسری رو‌نکشهر چی ناز کنی بیشتر میان سمتت ادم بد دل رو‌هم ببوس بزار کنار

من رک و پوست کنده گذشتمو بش گفتم. جرم نیست دیگه دخترم آشنا شدم. خودش و خونوادش قبلا میرفتن خونه دختری که میخواست ولی حتی درباره این دختر چیزی نگفت از بقیه شنیدم و بش گفتم بم نگفتی گفت تموم شده ازدواج کرد ولی گاهی میگه بیا بریم کافه ای جایی. قسم میخوره. بش میگم متاهله برا چی ب تو زنگ بزنه. شوهر داره. میگه همکاریم

بزن در باسنش و بی خدافزی پاک و پوکش کن لازم شد بلاک اگر محیط همکاریت اجازه میده و چش تو چش نیستین زی ...

نه بابا دیگه من بیکار شدم

با این پسر و حرف بیخودش کاری ندارم. من ماجرای خودتو متوجه نشدم. اگه دو ماه صبر میکرد بعد میومد جلو، ...

حقیقتش من چون بیکار شدم برام شغلم مهم بود یعنی دوس دارم اول شاغل شم بعد. الکی گفتم دو ماه تا ببینم صبر میکنه؟ ولی این بین رفت خواستگاری

نه بابا دیگه من بیکار شدم

خو دیگه هیچی راحت شدی نمیبینیش دیگه 

دنبال ی کار بهتر بگرد اون مزخرف هم نبینی 

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

خو دیگه هیچی راحت شدی نمیبینیش دیگه دنبال ی کار بهتر بگرد اون مزخرف هم نبینی

حس میکنم من کم دارم

آخه بش میگم الان گفتم فرقش چیه

میگه اون زمان که خواستمت رد کردی

حس میکنم من کم دارمآخه بش میگم الان گفتم فرقش چیهمیگه اون زمان که خواستمت رد کردی

کم نداری ساده ای به نظرم ازون لحاظ میگم که رفتی گذشتتو گذاشتی کف دستش و همه چیو براش تعریف کردی 

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

خو دیگه هیچی راحت شدی نمیبینیش دیگه دنبال ی کار بهتر بگرد اون مزخرف هم نبینی

بش گفتم به خونوادم میگم که پشیمون شدی خونوادت برات یکیو میخوان.

کم نداری ساده ای به نظرم ازون لحاظ میگم که رفتی گذشتتو گذاشتی کف دستش و همه چیو براش تعریف کردی

آخه فکرمیکردم که زخمامو بگم اینجوری نمیکنه

بش گفتم به خونوادم میگم که پشیمون شدی خونوادت برات یکیو میخوان.

اصن ولش دیگه هم باهاش حرف نزن بی خدافزی و حرف پیش پاکش کن از زندگی و همه چیت حتی چتاشو

خانوادت هم سراغ گرفتن بگو فعلا منتفی شده و نشستیم فک کردیم دیدیم به درد هم نمخوریم همین

آخه فکرمیکردم که زخمامو بگم اینجوری نمیکنه

نه عزیزدلم به هیچ انسانی زخماتو نگو آدما بی زحمت اونم مرد جماعت فک کردی چی می‌کنه برات ؟درکت میکنه؟نه عزیزمن خودش زخم میشه رو زحمات حالتو بدتر می‌کنه فقط

من رک و پوست کنده گذشتمو بش گفتم. جرم نیست دیگه دخترم آشنا شدم. خودش و خونوادش قبلا میرفتن خونه دختر ...

مشاور قبل ازدواج میگه اینجور اشنایی ها رو نگید 

به نظر منم کارت اشتباه بوده گفتی 

دیگه بهش فکر نکن