2777
2789
عنوان

میشه بیاین نظر بدین برین

28 بازدید | 5 پست

بچه ها یه خواستگار برام اومده (سنتی)

از همه نظر اوکیه

شغل تحصیلات تیپ و قیافه

بعد چند روز پیش مامانش زنگ زده که من اول باید بیام دخترتون رو ببینم

هرچی گفتیم اول باید دخترو پسر همو ببینن تو کتش نرفت.

بعدشم گفت حرف من برای پسرم سنده

فکرکنم منظورش این بوده که اگر بپسندم پسرمم میپسنده

حالاهم قراره بیان

ولی با این حرف مادره یه جوری شدم حس میکنم پسره بچه ننه س

نظرتون ؟

خوب دیگه ازدواج های سنتی یعنی همین پسره میخواد خانوادش براش یه دختر خوب پیدا کنه یعنی پسری که دور اطرافش نتونسته دختری پیدا کنه و از خانوادهدش درخواست کرده 

ولی این دلیل بر وابستگیش نمیشه

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب حرف اون برای پسرش سنده ولی مگه تو نباید پسره رو ببینی؟اگه اینطوره توام مامانتو نشون بده بجا خودتو ...

عکس پسره رو دیدم ولی این انگار میخواد بیاد منو ببینه اگر پسندید قرار بعدیو بذاریم که برم خود پسره رو ببینم.

خوب دیگه ازدواج های سنتی یعنی همین پسره میخواد خانوادش براش یه دختر خوب پیدا کنه یعنی پسری که دور اط ...

واقعاااا؟خیلی نگران این موضوعم به نظرت چطوری بفهمم بچه ننه س یانه.چه سوالی ازش بکنم

واقعاااا؟خیلی نگران این موضوعم به نظرت چطوری بفهمم بچه ننه س یانه.چه سوالی ازش بکنم

والله اطلاعت من در حد بیست سال پیشه 

ولی تو یه جلسه فکر نکنم بشه فهمید 

من خودم شوهرم اوایل طوری رفتار میکرد می گفتم عووق چقدر بچه ننه س  ولی بعدا فهمیدم اصلا اینطور نیست 

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃