2777
2789
عنوان

دست درد بعد تشنج عادیه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 51 پست
عزیزم ایشالا که بزودی سالم و سرحال بشناسترس و نگرانی نداشتن این چند وقت؟

چرا متاسفانه فشار عصبی داره

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علت تشنج چیع؟حین تشنج هوشیاری داره؟ قبل تشنج احساس غیر طبیعی مثل احساس کردن بوی نامطبوع نداره؟

نمی‌دونم یه لحظه بیهوش میشه بعد که بهوش میاد درد زیادی داره و تعادل نداره و حالش بده حین تشنج هم زبونش گاز میگیره بعد که میبریمش دکتر و آمپول میزنه هیچی یادش نمیاد 

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
نمی‌دونم یه لحظه بیهوش میشه بعد که بهوش میاد درد زیادی داره و تعادل نداره و حالش بده حین تشنج هم زبو ...

تشنج ژنرالیزه داره چون هوشیاری نداره 

اگه قبل از وقوع تشنج احساس بدی داره که نشانگر آغاز حمله هست حتما به یک مکان امن ببرینش و یه چیز نرم و بزرگ بذارین توی دهنش که زبونشو گاز نگیرع

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
بگردم برا مامانم😔ممنون که گفتی

عزیزم 🥺🥺

بعضیا قبل تشنج احساس بدی دارن مثلا بوی بدی حس میکنن که نشون میده حمله قریب الوقوعه ، اگه مادر شمام همینطورن حتما ببرینش یه جای امن ، حین تشنج اصلا مهارش نکنین فقط جاش امن باشع

تشنج ژنرالیزه داره چون هوشیاری نداره اگه قبل از وقوع تشنج احساس بدی داره که نشانگر آغاز حمله هست حتم ...

درسته از چند ساعت قبلش می‌گفت حالم بده ولی خب چون دوروزه بود سرماخورده بود گفتیم شاید از اونه

چرا متاسفانه فشار عصبی داره

سعی کنید از چیزایی که بهش استرس وارد می کنه رو ازش دور کنید به هر نحوی که قادرید،ببریدش داخل محیط های شاد ،

توی محیط های غمناک و سرد نبریدشون،فقط جاهای شاد وگرم واسشون خوبه که یکم از استرس و غم و ناراحتی دور بشن

عزیزم 🥺🥺بعضیا قبل تشنج احساس بدی دارن مثلا بوی بدی حس میکنن که نشون میده حمله قریب الوقوعه ، اگه م ...

اره مامانم قبل تشنج سرگیجه و درد قفسه سینه و استرس داشت

مثلا یهو میگرفت بعد این حالتش ول میکرد تا اینکه بعد ۳ ساعت تشنج بدی کرد

خییلی سخته

۴ماهه دارو میخوره..لوبل ۱۰۰۰ روزی ۲تا

الانم دکتر بهش دپاکین داد.‌شبی نصف

الان چند شبه از استرس نمیخوابم‌.میترسم بخوابم و تشنج کنه

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
اره مامانم قبل تشنج سرگیجه و درد قفسه سینه و استرس داشتمثلا یهو میگرفت بعد این حالتش ول میکرد تا این ...

اگه مریضی به دارو جواب بده تشنجش کاملا کنترل میشه و چه بسا نیاز به مصرف دارو قطع میشه 

پزشک موظفه با آزمون و خطای دارو ها تشنج رو تحت کنترل در بیاره

اگه مریضی به دارو جواب بده تشنجش کاملا کنترل میشه و چه بسا نیاز به مصرف دارو قطع میشه پزشک موظفه با ...

اخه چون ۴ ماه خورد و تشنج نکرد گفتم دیگه دارو جواب داده بهش

بعد هفته پیش تشنج کرد و دکترش دارو اضافه کرد

ببخشید فضولیه شما خدایی نکرده تجربه دارین؟؟

اخه اطلاعاتتون زیاده

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊