2777
2789
عنوان

با دوست پسر کنترل گر چیکار میکنین

317 بازدید | 22 پست

مثلا وقتی با هم حرف می‌زنیم میگم بیرونم میگه رسیدی خونه یه پیام بده 

یا بعد قرار اصرار داره برسونه منم برا اینکه هنوز آدرس خونمون رو یاد نگيره میپیچونمش بازم انتظار داره بعد رسیدن پیام بدم...

منم دوست ندارم زیاد گزارش بدم بهش 

چطور بگم بهش که ناراحت نشه شما چیکار میکنین اینجور وقتا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا؟!😕🤦‍♀️

آره خیلی هم سخت بود چون واقعا دوستش داشتم ولی دیگه آخرش غیر قابل تحمل شده بود، بعد از یه مدت تعارف رو گذاشت کنار و روی واقعی خودشو نشون داد. در حالی که من عاشقش بودم و کاملا وفادار دایما بهم تهمت میزد. 

الان که بهش فکر میکنم از بین ٣ رابطه ای که در گذشته داشتم فقط از این به شدت متنفرم در حالی که برای بقیه یه احترامی ته دلم دارم. اول که بهم زده بودیم اطرافیانم که دلسوزم بودن ازش بد میگفتن دلم میشکست ولی حالا که گذشته و علاقه ام از بین رفته و واقعیت رو میبینم بهشون حق میدم و خودم هم همون حس رو دارم.