2777
2789

خیلی بد دهنه حرفای مثبت هیجده ناجور میزنه سر هر بحثی

الانم با نامزدم بحث کردن دو هفتس یکسره پشت سرش داره تو خونه فوش میده حالم خیلی بده خیلی ناراحت میشم یچیزیم بهش میگم منو میگیره به کتک میگه بهمش میزنه

هیچ خریدی براش نمیخواد بکنه حتی حلقه و کت شلوار

میخوام گوشی و لپ تاپمو بفروشم براش حلقه بگیرم لااقل

ابروم پیش خانواده همسرم رفته به زور دارن تحمل میکنن

چیکار کنم بنظرتون حالم خیلی بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایط رو به نامزدت بگو اگر دوستت داشته باشه خودش برای حلقه و این چیزا کمکت میکنه... اگر وضعش خوب نیست لپ تاپ رو بفروش...

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
شرایط رو به نامزدت بگو اگر دوستت داشته باشه خودش برای حلقه و این چیزا کمکت میکنه... اگر وضعش خوب نیس ...

اون میگه من نمیخوام

ولی نمیشه که اخه

اونم ته دلش ارزو داره خب دلم براش میسوزه

اون میگه من نمیخوامولی نمیشه که اخهاونم ته دلش ارزو داره خب دلم براش میسوزه

اگر اون میخواد کمکت کنه بدون لیاقت فروختن لپ تاپت رو داره و حتما اینکارو بکن و بزار بفهمه اینکارو کردی براش ارزشمند میشه کارت... و در اخر آرزوی خوشبختی دارم براتون

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸