2777
2789
دقیقاااااااااا شوهر منم همینجوره 😂😂😂😂با کتک محبتشو ابراز میکنه واقعاااااا چرااااا

وای دقیقا

دلیلشو فهمیدی به منم بگو 

واقعا چرااا

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره واقعاً بیشترشون انگار حتی یک بغل عادی هم نمیشه باهاشون داشت. خیلی غم‌انگیزه... یعنی وقتی محرم هاشون رو بغل میکنن(مادر، خواهر، مادربزرگ) چه فکری دارن؟ آدم حالش بهم می خوره فکر میکنه.

مردا آدمیزاد نیـ

ردم واقعاً 

دقیقاااااااااا شوهر منم همینجوره 😂😂😂😂با کتک محبتشو ابراز میکنه واقعاااااا چرااااا

بخدا مچ پام گاز میگیره😂😂😂

مثلا جلو خانواده اش بجا ابراز علاقه محکم میزنه رو پام 😂

ما پشت هزاران لبخند مرده ایم..... 
من هم فرار انگار جنم

ماله من طلاقم میده

میگه نمیخوامت

چقدر حالم بده

دلم شکسته و هزار تیکه س

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
من کلا اونقدر ب شوخی میزنتم ک آخرش گریه میکنم میخوابم😂😂❤❤

آره صدا هم میدی میگی نکن  میگه زن نباید صداشو بلند کنه 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

آره واقعاً بیشترشون انگار حتی یک بغل عادی هم نمیشه باهاشون داشت. خیلی غم‌انگیزه... یعنی وقتی محرم ها ...

😂

خداروشکر نامزد من کسیو بغل نمیکنه 😂

خواهر نداره خونه هم نیست اصلا به مامانش اینجوری نیست 

ما پشت هزاران لبخند مرده ایم..... 
بخدا مچ پام گاز میگیره😂😂😂مثلا جلو خانواده اش بجا ابراز علاقه محکم میزنه رو پام 😂

واه واه این دیگع چجور ابراز علاقیه اخه 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.