2777
2789
خونه و ماشین و پس انداز دارین؟ خرج خونه به اندازه سطح رفاه خانوادگی‌تون دارین؟ اگه اینا رو دارین الک ...

خونه و ماشین داریم پس انداز نه

اره سطح رفاهمون هم خداروشکر خوبه ولی

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

۲ تا خریدم فقط امسالمشکلش کیف نیست میگه مگه باید حتما خارجی باشه ونس خارجی هم ۲ بار بپوشی خط میوفته ...

قیمتچنده؟ 

راست میگه چیز گرون هم بخریبعد دو ماه میگیمدش رفته و تمراری شده دیگه استفاده نمیکنی بعد عذاب وحذان داری

حقوق شوخرم امدازه شماست کارمنده شرتم نمیتونیم از حقوقشبخریم همشکیره پای قسط و قرض 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس زیاد خرید نکن عزیزم پولامو جمع کن تا جوونی زندگیتو به جایی برسون۱۰ سال آینده کسی یادش نیست چی تنت ...

درسته عزیزم خونه ماشین که خداروشکر داریم

اصلا میخواستم همون برای عید بخرم اون موقع اخه گرون میشه بعد خود همسرم میگه همونی که چند روز پیش خریدم واست بزار عید بپوش عید هم یه مانتو بخر فقط

قیمتچنده؟ راست میگه چیز گرون هم بخریبعد دو ماه میگیمدش رفته و تمراری شده دیگه استفاده نمیکنی بعد عذا ...

قیمت کفشه ۲ تومن بود

نه نمیخرم دیگه🥲

اره واقعا همه اونایی که حقوقشون کمه قسط هم دارن همسر منم قسط دارن روزایی که شیفت نیست توی اسنپ کار میکنه که قسطشو بده