2777
2789
عنوان

برام مهمه طرز فکر درستی داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 28 پست
هزم مازلو هم همینو میگه. تا وقتی انسان درگیر نیازهای اولیه باشه فرصت نمیکنه به اهداف والا و بزرگ فکر ...

درسته

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب نظر من درسته

تو اقتصاد ایران هم تقریبا همینه بهش میگن هزینه های تورم یکیش اینه طرف شاید تو ی کاری،هنری،چیزی نابغه باشه ولی چون باید اول شکم خانواده اش سیر کنه و اجاره خونه اش بده نمیتونه دنبال کشف استعدادش بره

فک کنم ربطی به هرم مازلو هم داره یعنی نیازهای ادما سلسله مراتبی هستن کف هرم نیاز های اولیه خوراک و پوشاک و مسکنه شما تا اینا رو برطرف نکنه نمیتونی وارد طبقه دوم هرم بشی

گفتم که آدمی که تو شرایط سختی از لحاظ اقتصادی هست و جوری که از پس نیاز های اولیش برنیاد (خوراک) برای ...

اگه منظورت معنویات و فلسفه ست وقتی شکمت سیره یجور فکر هایی به سرت میاد وقتی گرسنه ست یه فاز دیگه ای رو درک میکنی حداقل یه فقیر دو تاشو داره بنظر مننن

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

درسته من فقط میخواستم منظور رو برسونم همون چیزی که هرم مازلو میگه

هرم مازلو ، داروینیسم و ... و این سبک تئوری ها واسه زمانه خودشون فوق العاده بودن ولی الآن نمیتونه خیلی محل بحث باشه 

الآن علم روانشناسی انسان رو بسیار پیچیده تر از این حرفا میدونه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
ب نظر من درستهتو اقتصاد ایران هم تقریبا همینه بهش میگن هزینه های تورم یکیش اینه طرف شاید تو ی کاری،ه ...

بله خیلی خیلی زیاد با شما موافقم 

دست شما درد نکنه 

بابت نگاه وسیع وبدون تعصبی که به مسائل دارین 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

هرم مازلو ، داروینیسم و ... و این سبک تئوری ها واسه زمانه خودشون فوق العاده بودن ولی الآن نمیتونه خی ...

ببیند

اصلا خیلی بدیهی هست 

به داستان من گوش بدید 

شما بیاین از دیدگاه یه مهاجر افغان به ماجرا نگاه کنید 

تعداد بچه زیادی داره 

تو کشور غریبه 

و صبح تا شب باید کار کنه تا بتونه خرج زن وبچه رو دربیاره 

اونوقت او مشخص آیا میتونه فرصتی پیدا کنه 

که به خودشکوفایی برسه؟؟!! 

عزیزم سطح سواد می‌دونی وقتی به اوج میرسه تازه میفهمی که هیچی هنوز نمیدونی وقتی خیلی دیگه ازمغزت است ...

آره 

حق باشماست 

ببینداصلا خیلی بدیهی هست به داستان من گوش بدید شما بیاین از دیدگاه یه مهاجر افغان به ماجرا نگاه کنید ...

من روانشناسم و از دیدگاه علمی به قضیه نگاه میکنم

انسان بسیااار پیچیده تر از این حرفاست

کم نیستن آدمای مرفه عیاش و قشر متوسط و فقیری که دنبال علم و خودشکوفایی هستن

تحلیل تون مال ۲۰۰ سال پیشه بله اون زمان دانشمندان این صحبت ها رو میکردن ولی الآن با احترام راننده تاکسیا این دیدگاه رو دارن

من روانشناسم و از دیدگاه علمی به قضیه نگاه میکنمانسان بسیااار پیچیده تر از این حرفاستکم نیستن آدمای ...

ببیند 

منم گفتم که مثال نقض وجود داره 

و بعد هم میگم من دارم از میانگین جامعه صحبت می کنم 

یعنی دو تا جمعیت  رو نسبت به هم میسنحم 

ونه تک تک افراد رو 

ببیند منم گفتم که مثال نقض وجود داره و بعد هم میگم من دارم از میانگین جامعه صحبت می کنم یعنی دو تا ج ...

خودشکوفایی رو میشه تعریف کنین؟

لابد آدمی که مثلا دکتری داره

صاحب یه گالری هنری هست

مدال المپیاد برده 

و ...

نظر مازلو این طور نمونه ها بوده احتمالا دیدگاه شما هم همین طوره

هر تئوری روانشناسی برخواسته از یه مکتب فلسفی هست نگاه مازلو برخواسته از مکتب ماتریالیسم (مادی گرایی) هست که خودشکوفاها الزاما دست آورد مادی خاصی دارن!

روان شناسی مدرن انسان گرا هست همون کارگر مهاجر بهزیستی روانی بسیار بالایی ممکنه داشته باشه و اتفاقا خودشکوفا همون بزرگواره نه من نوعی که دکتر روانشناس باشم

خودشکوفایی رو میشه تعریف کنین؟لابد آدمی که مثلا دکتری دارهصاحب یه گالری هنری هستمدال المپیاد برده و ...

جالب بود 

موافقم