2777
2789
عنوان

پسری که بعد طلاقم میگفت دوسم داره ببینید خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 61 پست
همیشه یک هفته قربون صدقم میره بعدش یهوووو بدون دلیل میزنه زیر تموم قولاش و میره ک میره الانم حالم خر ...

اون قربون صدقه برا اینکه وابسته بشی و رابطه برقرار کنی وگرنه خودتم می‌دونی قصدش چیه

حیف شما به خودت فرصت بده با هر آدمی وارد رابطه نشو

از شما که تحصیلکرده و باتجربه ای بعیده واقعا

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

منم مث شم فوق لیسانسم . میخام آشنا بشم میخاین فش بدین

میخوای دکترا داشته باش اصن 

نسل شما مردای هول کی میخواد جمع بشه الان چرا بمن درخواست دوستی دادی دقیقا اقای فوق؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوای دکترا داشته باش اصن نسل شما مردای هول کی میخواد جمع بشه الان چرا بمن درخواست دوستی دادی دقیقا ...

هول چیه سرکار خانوم . همشهریتون ک نیستم بخام سو استفاده کنم . خاستم آشنا بشم . تو تاپیک که نمیشه آشنا شد . برا همون در خاست ذادم بهتون .‌  

خیلی زود رنجم نمیدونم چرابهش گفته بودم فلان دخترو آنفالوو کن کرد بعد الان همونو دوباره فالو کردهچرا؟

فکر کن باهاش ازدواج کنی تا یه دلخوری پیش بیاد باید بره هرزه ها رو فالو کنه اونوقت چی می‌کشی خودتو بدبخت نکن تایپ هم نیستین بیخیالش شو اگه واقعا راهکار خوب میخوای اگه هم حرف گوش نمیکنی دنبال توجیح کارتی برو به اون بی ارزش التماس کن اون فقط قصدش رابطه و سو استفاده اس اصلا یه آپشن مثبت نداشت

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

ببخشید نتونستم جواب شما رو بخونم . خودتون تاپیک رو حذف کردین؟

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی تازه اومدم تو سایت! لطفاً درک کنید که از مرگ برگشتم !☺️ اگه چیزی میگم منظوری ندارم ، پس بد برداشت نکنید. همه رو دوست خودم میدونم چون با کسی دشمن نیستم!☺️

ن گزارش زدن

چرا ؟

حالا اجازه هست بنویسم؟

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی تازه اومدم تو سایت! لطفاً درک کنید که از مرگ برگشتم !☺️ اگه چیزی میگم منظوری ندارم ، پس بد برداشت نکنید. همه رو دوست خودم میدونم چون با کسی دشمن نیستم!☺️