2777
2789

حالم بده یکسره بهم پنیک دست میده بخدا فقط حرفاتون ارومم میکنه طلاق گرفتم حالا آشنا شدم با این پسره و الانم از فکر خوابم نمیبره

شرایطش اینه:

پسری که قیافش معمولیه کاملا 

وضع مالی جوریه ک ماشینم نداره 

شغلش املاکیه تازه زده خودش 

و پدرش فوت شده و خودش سرپرست مادر و خواهر برادرای مجردشه و باید خرجیشونو بده

همسن خودتم باشه و هنوز کاملا پخته نشده 

اخلاقشم حول محور قهر و زودرنجی زیاااد 

بعضی اوقات فحش و بدو بیراه 

و قهر طولانی مدت و فالو کردن دخترای دیگه در این مدت 

و خواستن رابطه جنسی ازت 

دوستاشم هی باهاش قهر میکنن نمیدونم چرا

و جوریه ک باید رو حرفشم حرف نزنی 

آیا باهاش ازدواج میکنی؟؟؟

یک نامزدی ناموفق هم داشته

از این میسوزم یکی از دخترایی ک گفته بودم آنفالو کن و کرد الان بعد کات دقیقا همونو فالو کرده

خودم ارشد حقوقم و دارم وکیل میشم

چهرم همه میگن عالیه بخدا

اخلاقم خیلی خوبه

تنها مشکلم طلاق در این سن(۲۷)

شوهرم معتاد بود اما مرد پاکی بود تعهد و درک بالایی هم داشت

بچه ندارم و الان افتادم تو این چاه داره روحمو میخوره

خودتو دوباره بدبخت نکن 

دیگه اشتباه نکن 

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه دیوونه ای ک با این آدم بری تو رابطه  

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

چرا با این سرعت باز رفتی تو یه رابطه دیگه منم طلاق گرفتم و دوباره ازدواج کردم سعی کن چند وقتی به هیچ پسری فکر نکنی تنها باشی رو خودت و موفقیت هات فکر کن خواهشاً از این رابطه سمی هم در بیا چون وابسته میشی

مگه دیوونه ای ک با این آدم بری تو رابطه

همیشه یک هفته قربون صدقم میره بعدش یهوووو بدون دلیل میزنه زیر تموم قولاش و میره ک میره 

الانم حالم خرابه چرا هی گولشو خوردم چرا اصن اینجوریه

کاملا مشخصه از چاه بزرگ درومدی و میخوای خودت رو بندازی توی چاه بزرگ دیگه ای(ضربالمثل چاله و چاه اینجا کاربرد نداره جفت اینا چاه عمیقن!!) 

این دوتا مرد هیچ فرقی باهم ندارن فقط یکی از یکی بدترن!!!

همیشه یک هفته قربون صدقم میره بعدش یهوووو بدون دلیل میزنه زیر تموم قولاش و میره ک میره الانم حالم خر ...

صدرصد مشکل داره بابا بلاکش و تمومش کن خودتو بدبخت نکن  اینجور ک میگی  آدم نرمالی نیست 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️