2777
2789

اکثر بلاگرا روتین پوستی پیچیده و پر آیتمی دارن و محصولات جدید و گرون قیمت بازار رو استفاده می کنن...

نمی دونم بخاطر تاثیر نور و فیلتره یا نه ولی واقعا اکثرا پوست خیلی خوبی هم دارن

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

میگم بعد حموم چی بزنم صورتم خشک نشه ؟خودم کلاصورتم چربه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا بابت اینکه اسم اون محصولها رو ببرن پول میگیرن کارشون همینه

ولی خدایی روتینهای پرهزینه همیشه جوابگو نیست

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

من همشونو میزنم خیلی تأثیر نداره

بااسوالموگفتم میشه کمکن کنی گلم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

همشوووون گمراهین. فقط ضد آفتاب و اگه خشک شد مرطوب کننده بزنید و شوینده داشته باشید 

همش مناسب پوستتون که‌چرب و... 

والسلام 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

فقط فقط ژل شستشو تونر آبرسان تمام

اگر مشکلات پوستی داری نسبت به نیاز اضافه میکنیم بالای 25هستی کرم دور چشم و هفته ای یکبار رتینول 

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

فیلتره عزیزم    من خودم رفته بودم میکرو کنم ی خانوم اونجا بود نشناختمش اما گفتن بلاگره   دومَن کرم پودر داشت اما صورتش پره چاله چوله بود   دهیدراته   اصلا ی وضعی 

باید مرطوب کننده و آبرسان بزنی

خب چی پیشنهادمیدی گلم محصولاکلینیک بخرم خوبه

کارهای تهاجمی زیبایی انجام میدن بیشتر پیش متخصص های پوست

فیلتر و این داستانا هم هست

بعضیا هم کلا پوست خوبی داشتن ژنتیکی 

روتین خالی بهبود میده ولی معجزه نمیکنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿