2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد روتین پوستی بلاگرا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 52 پست
من ب عنوان ی آرایشگر ک هم با محصولات گرون سرکار دارم هم ارزون میتونم بگم ک اکثر محصولات شیمیایی بی ف ...

خیلی هم عالی 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

خودتو ناراحت نکن عزیزم مرطوب کننده و سرم آبرسان رویوال

باشه گلم مرسی فرداببرمش بازاربینم میتونم گخشو بزنم کلینیک بخرم راستی میتونه خودشم ازاین ابرسانه بزنه؟میگم تونرچیه؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره تونر برای تنظیم ph پوسته

یعنی دوتاش واجب ک بخرم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

چرامن بدون اینوه خودم خبرداربشم جکش میزتم ولی جاشون مثل نشونه میمونه توصورتم خیلی ناراحتم داره هروز ...

ممکنه علتش هورمونی باشه  نزدیک پریود جوش میزنی

البته خیلی چیزای دیگه هم اثر می‌کنه مثل

نشستن پد ها و براش ارایشی آلوده بودن صفحه گوشی چون در تماس مستقیم پوست عوض نکردن روبالشی هفته ای یکبار

و خیلی دیگه 

برای جای جوش ضد لک بزن

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

تونر و آب رسان مارک خوب برای پوست خشک چی بهتره؟

مشخص نمیتونم بگم این بد این خوبه

تونیک از تونر برا پوست خشک بهتره چون آبرسانی هم داره آبرسان چندمدل بازار دیدم با خاصیت ماندگاری بالا و بدون پارابن معمولی‌ترین شیر گوسفند تا بهترین ها فوق آبرسان ها با عصاره طلا 

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰