2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد روتین پوستی بلاگرا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 52 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها کسی محصولی می‌شناسه که وز بودن و پخ پخ بودن موهام(همون شاخک شاخک شدنشون😑😂)رو بگیره؟

موقعی که می‌خوام برم بیرون موهامو میدم بیرون خیلی به هم ریخته میشه دوست دارم صاف یک جا واسته

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

هممون مشکل داریم عزیزم کوزارکس ارزون تره به نسبت ولی اگه ارزون تر میخوای محصولات ایرانی خوبم هست چون ...

یه ایرانی بگو گلم 

ن میدنی شوهرم همچیشو ازمنم پنهون میکنه منم تصمیم گرفتم تامیتونم خرج کنم دلم نسوزه براش 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

من استفاده نکردم کلینیک وسعم نمی‌رسه به کلینیک ولی میگن خوبه

وای گرونه پس هیچ🤐😭😭🤣

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

من درمالیفت میزنم ایرانیه ارزونه کار آمده

برای زانوم ک سیاهه زدم درمالیفت اصلاخوب نبود ک هیچ تغییریم نکرد ۲۳۰گرفتم ی ذره توش بودلعنتی

برای زانوم ک سیاهه زدم درمالیفت اصلاخوب نبود ک هیچ تغییریم نکرد ۲۳۰گرفتم ی ذره توش بودلعنتی

تیرگی زانو با کرم خوب نمیشه که 

فک کنم ارثیه اصن خوب نمیشه

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

من ب عنوان ی آرایشگر ک هم با محصولات گرون سرکار دارم هم ارزون میتونم بگم ک اکثر محصولات شیمیایی بی فایدن 

من خودم سبزه ام ولی پوستم میدرخشه 

روزی هست لیوان آب بدنم و پوستم هیدراته میشه

هر شب حتی اگه خسته و کوفته باشم یخ میزنم ب پوستم 

هفته ای دوبار ماسک آرد نخودچی و ماست و گلاب 

و یبار در هفته بعد شیو ژل آلوئه ورا 

ماسک خیار رنده شده 

و سیب زمینی و گلاب 

از صدتا محصول شیمیایی بهتره 

ولی ی تونر خیلی خوب داشته باشین واس پاک کردن ارایشاتون و شوینده مناسب پوستتون و نرم کننده و آبرسانی ک می‌زنین حتما ی چیز با کیفیت باشه من خودم از آبرسان هیدرودرم میزنم البته درما بیفتم محشره خلاصه ک اینارو رعایت کنین پوستتون خیلی شفاف میشه

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

دقیقا خیلی عجیبه بعد میان میگن همه ی محصولاتی که قبلاً استفاده میکردی رو بریز دور فقط اینارو که ما م ...

همشون پول میگیرن میان چرت میگن 

ما هم موندیم این وسط😂

تازه تا میخای پول جور کنی اونو بخری میبینی یکی دیگ بهترشو داره تبلیغ میکنه😂

من ک کلا دیگ قیدشو زدم یه ضدافتاب و ابرسان و شوینده تامام

همشون پول میگیرن میان چرت میگن ما هم موندیم این وسط😂تازه تا میخای پول جور کنی اونو بخری میبینی یکی ...

بهترین کارو میکنی 

ما که برده ی برندا و کمپانی های تولید کننده این محصولات نیستیم هی پول دربیاریم بریزیم تو جیبشون و آخر سرم نتیجه هیچ 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.