2777
2789
عنوان

اصلا نمیگه بهم عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 48 پست
من حتی با شوهرم قهر میکنم فقط عزیزم میگیم بهم تو پیام حس بد میگیرم

میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی لطفا؟

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا خوش بحالتون برا چه چیزایی تایپیک میزنید ،انقدر ذهنتون آزاده ،غبطه خوردم بهت

دغدغه همه یکی نیس عزیز

قرار نیس همه تاپیک مادرشوهر بزنن

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
خیلیییی عاطفی و احساسی ام هیچی اندازه رابطه احساسیم روم تاثیر نمیزاره

چقدر منی 

اگه دوس پسره که نهایت کات می‌کنی

من چی بگم که بچه هم ازش دارم و این مسئله برام مهمه ولی اون میگه بهم تو گیر حاشیه ای درکم نمیکنه که چقدر برام مهمه 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
دقیقااا خودمم واقعا قبول دارم فقط باید صبر کنم تا ازدواج سنتی چون ادمی ام هستم ک ب مرور زمان عادت می ...

من روحیه تو رو دارم و الان متاهلم

هیچ وقت وارد رابطه با کسی نشده بودم فقط از دور یکیو دوست داشتم یه مدت و خییییلی احساساتی و عاطفی بودم.

مثلا فکر کن سالی دوبار میدیدم اونو ولی تو ذهنم فانتزی داشتم. باور کن الان خیلی از اون ماجرا دارم ضربه میخورم و واقعا روحم آسیب دیده.

چون بعضی شبا خواب اون پسره رو میبینم و احساس میکنم خیلی وابسته اونم. درحالی ک شوهرم خوبه و ازش راضیم و واقعا دوسش دارم اما اون حس هیچوقت ولم نمیکنه و روحمو مجروح کرده.

والا خوش بحالتون برا چه چیزایی تایپیک میزنید ،انقدر ذهنتون آزاده ،غبطه خوردم بهت

اوف باورت نمیشه چقد تو مغز من فکر و خیال و دغدغه است هزارتا کار ناتموم دارم ولی همین امشب که از همه جا خسته بودم نیاز داشتم همسرم بغلم کنه ولی چون نکرد گریه کردم بدون اونکه بفهمه

فک کنم همه مون نیاز داریم گاهی کنار مشکلاتمون یکی باشه که محبتش حس کنیم تنهایی سخته

اگه الان‌باهاتهازت سو استفاده نمیکنهنگرانتهبهت احترام میذارهاهمیت میدهاولویت اولشییعنی دوستت داره بس ...

باهمیم 

نگرانم ک میشه اره سواستفاده ام که اصلا چه جنسی چه هرطور دیگه اصلا حرفشم نمیزنه 

اما چند وقته میگه به خاطر کارم نمیتونم بیام ببینمت 

کافه داره از ۷ صب میره تا ۱۰ شب

قبلا شاگرد داشت اون میمونده میومد یا باباش اما اللن دو ماهه نمیاد میگه نمیتونم حالا قراره فردا بیاد که تولدشه 

و اینکه براش کادو تولد گرفتم باهام بحث کرد ک چرا گرفتی باید ببری بدی پس یچیزی برا خودت بخری تو پولات برای خودته نباید برا من خرج کنی اینم خیلی ناراحتم کرد

اوف باورت نمیشه چقد تو مغز من فکر و خیال و دغدغه است هزارتا کار ناتموم دارم ولی همین امشب که از همه ...

مردا کلا یه کم گاون

منم شوهرم ابراز نمیکنه مثلا گوشی رو دو دستی گرفته میرم خودمو لای دستاش حا میکنم تا یادش بیاد بغلم کنه🤣

تعارف ک ندارین باهم تو برو نزدیکش خب

اوف باورت نمیشه چقد تو مغز من فکر و خیال و دغدغه است هزارتا کار ناتموم دارم ولی همین امشب که از همه ...

دقیقا منم با اینکه دغدغه های دیگه دارم اما کل توجهم رو این موضوعه چون بنظرم پقتی از لحاظ احساسی قلبت ارامش داشته باشه انگار میتونی همه مشکلاتو تحمل کنی 

چقدر منی اگه دوس پسره که نهایت کات می‌کنیمن چی بگم که بچه هم ازش دارم و این مسئله برام مهمه ولی اون ...

ای واای خیلی بده ادم نمیتونه انگار از هیچ چیز دیگه ای لذت ببره 

باهمیم نگرانم ک میشه اره سواستفاده ام که اصلا چه جنسی چه هرطور دیگه اصلا حرفشم نمیزنه اما چند وقته م ...

یعنی چی ۲ ماه نمیاد 😐 ی روز کافشو زود میبند چی بگم والا ادم‌به جواب هدیه اینو نمیگه

‏در‌ من خری به گل نشسته.