2777
2789
عنوان

درمان پوست منافذ باز و چاله

143 بازدید | 15 پست

خانما من پوستم منافذ باز داره و تازگی ها این منافذ چند تاش بزرگ تر شده و مثل چاله شده چیکار کنم میگن ماسک سدر کسی استفاده کرده میگنن خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کسی چیز مفیدی گذاشت لایکم کن منکه هرچی میپرسم کسی چیزی نمیگه...

سدر نه 

پوستو شل میکنه من یه ندت گذاشتم پوستم نرم و لطیف شدااا ولی در کنارش شل تر شد بقیه هم میگن شل نیشه پوست تستفاده نکن

برو دکتر مادر منم هردرمانی خانگی کرد درست نشد تا رفت دکتر خیلی پوستش خوب شد

یه دکتر پوست خوب معرفی کردن بهم از شانسم رفته سفر خارج کشور نیس نمی‌دونم کی میاد

عزیزم صورتت رو دو مرحله ای بشور خالا نمیگم منافذ بازت بسته میشه اما این که گفتی منافذت بزرگ‌تر شده یعنی پوستت آلودگی روش هست و منافذ بزرگ‌تر میشن که بتونه پوست تنفس کنه 

شستشو دو مرحله ای ((شستن به روش کره ای ))اول صورتت رو با شوینده مناسب پوستت میشوری با آب ولرم و بعدش با آب سرد آبکشی کن و بعد که پوستت رو بذار خودش خشک شه با حوله خشک نکن چون حوله اکثرا آلودگی داره و بعد مرحله دوم استفاده از تونر هست که اگر بتونی روی ‌های مخصوص تونر بریزی و با پد صورتت رو آغشته به تونر کنی میفهمی چقدر آلودگی ها رو پوستت بوده که با شستن هم برطرف نشده وقتی پد رو نگاه کنی متوجه آلودگی ها و آرایش های روی پوستت میشی چون پد کثیف هست در ضمن بخور گل ختمی برای پوست و منافذ باز پوست خوبه میتونی تونر هم از این گل ختمی درست کنی 

واقعاً من که خواندم سدر برعکس سفت کننده اس

ن الکیه هرچی مینویسن ک واقعیت نداره چرا میگن به هر درمانی تن ندین؟ بخاطر همینه دیگه منم فکر کردم سفت کنندس ولی بعد یه مدت خودشو نشون داد نمیدونم شاید برا بقیه خوب دربیاد😂 یا میگن اب گوجه بزنی پوست رنگ و لعاب میگیره دوستم استفاده کرد پرررر لک شد بنده خدا 

عزیزم صورتت رو دو مرحله ای بشور خالا نمیگم منافذ بازت بسته میشه اما این که گفتی منافذت بزرگ‌تر شده ی ...

منم با فوم شستشو درمالیفت بعد تونر می‌شورم کامل تمیز میشه با فوم رو پد چون تمیز آلودگی نیس دیگه ولی باز منافذ دارم