2777
2789

الان ی تاپیک دیدم

گفتم تجربمو بگم

من یکی رو خیلییییییی دوست داشتم ب شدت وابستهههههههه

و اون کسی بود ک اول پیشنهاد داد و با رفتار و کاراش بهم نشون میداد چقدر واسش مهمم و چقد دوسم داره با اینکه خیلی مغرور بود از اونایی ک ب کسی نگا نمیکرد و هزار تا عاشق پیشه داشت و کراش 90 درصد دخترای دورمون

میدونم شبیه رمانا شد ولی واقعا شخصیتش همینطوری بود

منم کم کم بدون اینکه بفهمم بهش حس پیدا کرده بودم و حتی همه تو اولین برخورد ب ما میتونسن علاقه بین مارو بفهمن

و ما بلاخره وارد رابطه شدیم 

من با اینکه دستشو خیلی تو رابطه باز نزاشته بودم و خیلی بهش نمیچسبیدم (نمیدونم شایدم همین باعث شد ک بره)

بعد از چن ماهی ک تو رابطه بودیم یه روز سر یه دعوای الکی

کاملا ناپدید شد منم نمیدونم ب خاطر غروره یا ازش توقع اون رفتارارو نداشتم دیگه ن پیگیر شدم ن زنگ زدم ن پی ام

ولی بعد چن روز دیدم از همه جا بلاکم کرده 

تا اینجاشم اوکی بود ک دیدم اره با یه دختر دیگه ک اصلا نمیشناختمش چون من معمولا همه ی اون دخترای دورش ک روش کراش بودنو اینارو همه رو دورادور میشناختم ولی اینو ن

نمیدونم تو اون تایم کوتاه چطوری اون همه اتفاق افتاده بود و وارد یه رابطه دیگه شده بود

و کم کم پیداش شد با پارتنر جدیدشو...

میدونم طولانی شد میخوام خلاصش کنم

بعد اینکه من فهمیدم اون با ی نفر دیگس

هزار سال پیر شدم کار روز و شبم فقط گریه بود از اون دختر ک باهاش بود متنفر بودم و شده بودم یه روانی پرخاشگر

من ک انقدر غرور داشتم دیگه میرفتم بهش میگفتم برگرد من نمیتونم بدون تو زندگی کنم

اونم بدتر میشد بیشتر به اون دختره عشق میورزید ماه گرد میگرفتن و ....

منم دیگه شده بودم یه مرده متحرک ۲۴ ساعت فکرم پیش اونا بود و گریه

یک سال کامل همینطوری گذشت

این همش پیگیرشون بودم و....

ولی ی روز تصمیم گرفتم همه ی عکسایی ک باهم داشتیمو پاک کنم و کردم و همه ی اون وسایلی ک منو یاد اون مینداخت همه‌ی همه رو انداختم دور 

یادمه حتی کل گالری گوشیمو پاک کردم

چون حتی عکسایی ک قبل اون گرفته بودمم منو یاد اون مینداخت چون میگفتم عه اینجا ک این عکسو گرفته بودم هنوز باهاش اشنا نشده بودم و...

و خلاصه هر چی ک بهش مربوط بودو از زندگیم پاک کردم از اون کار اومدم بیرون و دیگه نمیدیدمش

و کم کم با همه ی دوستای مشترکی ک داشتیم قطع رابطه کردم

خطمو عوض کردم و همه‌ی برنامه‌ های گوشیمو ک با خط های قبلیم داشتم همه رو دیل زدم

و اینطوری کم کم تونستم فراموشش کنم

و هنوزم برام عذاب اوره و درد داره

ولی خب این تنها کمکیه ک تونستم ب خودم کنم

گربه لاور

بعد هم فکر می‌کنی اگه بهش چسبیده بودی و به هرکاری خواسته بود پا داده بودی نمی رفت؟ زهی خیال باطل ، اون موقع فقط یه حرفی هم بهت میزد و می‌گفت تو‌ دختر هرجایی هستی وگرنه به من پا نمی‌دادی و می رفت....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آفرین بهت

این روزا واقعا میگذره 

می‌دونی چیه یه روزی میاد که حتی اگه اون بیاد جلوت زانو هم بزنه تو دیگه قبول نمی کنی برگردی بهش چون به ذاتش پی بردی

امیدوارم با یه آدم مناسب وارد رابطه بشی طوری که این سختیا جبران شه