2777
2789
عنوان

مامانا چقدر بارداری سخته هاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 159 پست
خدا حفظشون کنه منم پسر اولم ۷ سالشه من فشارم ده هست ولی قند لب مرز هست و هی باید رعایت کنم خدا اولی ...

همچنین عزیزان شما رو انشاالله به سلامتی بارغ بشی 

اره بخدا خواست گولم بزنه برا دومی😂😂😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نبابا لاغرم کلا ۳ کیلو زیاد کردمشکمم ندارم از درون دارم میترکم

ای وای خوش به خالت فوبیای من چاقی بعد حاملگیه

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همچنین عزیزان شما رو انشاالله به سلامتی بارغ بشی اره بخدا خواست گولم بزنه برا دومی😂😂😂

فارغ😐😂😂😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
دکتر زنان نرفتم هنوز هیچ دکتری روز جمعه ام ک بود امروز منم تب کرده بودم

فکر میکنم سه ماه اول خیلی منع دارو هست. معمولا چیزی تجویز نمیکنن و با درمان خانگی باید خودتو خوب کنی. رو خود جعبه قرص ها هم نوشته واسه دوران بارداری و شیردهی مناسب هست یا نه؟ تو اینترنت سرچ کن ببین چی باید بخوری

وایی منم همینطورهیچ دردی هم نداشتم برا اولی ولی الان از اول حاملگی دردهای عجیب دارم

انشاالله به سلامتی بیاد بغلت😍

شما تا چن وقت سرم میزدی؟دمیترون وآندانسترون میزدی؟من ۱۷ هفته م هنوز در هفته دو سه بار میزنم ونگرانم

تا اوایل ۵ ماهگی 

من دمیترون و پروپرانول میزدم اگر اشتباه نکنم یا ی اسمی شبیه این

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

شیر نمیتونم بخورم خیلی اذیت میشم اصلا به بدنم نمیسازه میترسم کمبود کلسیم بگیرم

دندونات نابود میشه دختر

پس سعی کن ماست یا کشک وپنیر بخوری

قرص کلسیم هم حتما بخوری چون دوقلو هم داری بدنت نابود نشه

همچنین عزیزان شما رو انشاالله به سلامتی بارغ بشی اره بخدا خواست گولم بزنه برا دومی😂😂😂

مرسی گلم 

واسه منو خدا دید گول نمبخورم خداخواسته شد 😂😂 

چون اولی بارداری راحت بود ولی بعد دنیا اومدن رفلاکس داشت تا چهار پنج سال درگیر بودم قصد دومی نداشتم 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

زنده باشی گلم❤💛خدا حفظشون کنه براتونمنم ی 82 روز دیگه دارمدعا کن ب موقع و سروقت خودش بیادخیلی سختی ...

میشه بگم شرایطت چیه؟منم استراحت مطلقی ام با شرایط سخت😞

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..........
شیر نمیتونم بخورم خیلی اذیت میشم اصلا به بدنم نمیسازه میترسم کمبود کلسیم بگیرم

بابد قانونا روزی پنج واحد لبنیات مصرف کنی 

ماست و دوغ بخور حداقل 

نشد حتما حتما قرص کلسیم بخور 

چون بچه کلسیم مورد نیاز رو از رو بدن شما برمیداره و بعدش دندون و استخوان ها داغون میشن 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

میشه بگم شرایطت چیه؟منم استراحت مطلقی ام با شرایط سخت😞

همین استراحت مطلق دیگه

فقط میتونم تا دسشویی برم وبرگردم سرجام

شیاف و آمپولم جای خودش

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

مرسی گلم واسه منو خدا دید گول نمبخورم خداخواسته شد 😂😂 چون اولی بارداری راحت بود ولی بعد دنیا اومدن ...

😂😂😂وای عزیزم خدا حفظش کنه زیر سایه پدر مادر

ببین بیاد چه دلبری بکنه دومیا خیلی تو دل بردن واردن 

وای بارداری دوقلو خیلی سخته...من فقط می خوابیدم...نسبت به قدم خیلی چاق شده بودم.‌..حالا الان گیر بچه داری افتادم...میگم خوش به حال اون روزا‌م.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......