نبابا لاغرم کلا ۳ کیلو زیاد کردمشکمم ندارم از درون دارم میترکم
ای وای خوش به خالت فوبیای من چاقی بعد حاملگیه
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دکتر زنان نرفتم هنوز هیچ دکتری روز جمعه ام ک بود امروز منم تب کرده بودم
فکر میکنم سه ماه اول خیلی منع دارو هست. معمولا چیزی تجویز نمیکنن و با درمان خانگی باید خودتو خوب کنی. رو خود جعبه قرص ها هم نوشته واسه دوران بارداری و شیردهی مناسب هست یا نه؟ تو اینترنت سرچ کن ببین چی باید بخوری
شما تا چن وقت سرم میزدی؟دمیترون وآندانسترون میزدی؟من ۱۷ هفته م هنوز در هفته دو سه بار میزنم ونگرانم
تا اوایل ۵ ماهگی
من دمیترون و پروپرانول میزدم اگر اشتباه نکنم یا ی اسمی شبیه این
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️