2777
2789
ولی من لایکش کردم😂😎

قربون تووو

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

یع روز یع مرده یه ساعت نو میخره میندازه دستش باهاش میره بیرون یه اقاعع رد میشع میگ ببخشید ساعت چنده؟ ...

یکم سنگین بود 😂

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😐 تا حالا اینقدر جوک بی مزه یه جا ندیده بودم

😂😂😂😂😂😂😂😂

وایییی🤣

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

معلم از دانش آموز میپرسه کاشف قاره آمریکا کیه و اون جواب رو بلد نبوده دوستش بهش تقلب میرسونه و آروم میگه کریستوف کلمب، کریستوف کلمب

دانش آموز که حرف دوستش رو خوب نشنیده بود میگه آقا اجازه یادم اومد کریم پوست کلفت

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
قربون تووو

فدات‌بشم❤😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

سه تا مرد نشسته بودن دور هم ..

اولی گفت اگه پول دار بودم ی ویلا تو بهترین جای شمال میگیرم با یا ماشین خیلییی باکلاس 

دومی میگه اگه منم پول دار بودم ی ساختمون تو دبی می‌گرفتم با ی ویلا تو تهران 

سومی هم میگه اگه آرزو هاتون تموم شد پیکنیکو جمع کنم بریم ...

هارررر هار هارر مردم از خنده 🤣😐

😂😂😂☹️

نههه نمیر ساقی

ما هنوز بهت نیاز داریم😂😂😂💀

برگه تقلبم بین برگه ی پاسخ نامم و برگه ی سوالات بود و تحویلش دادم به مراقب :))))))

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه