2777
2789
عنوان

مامانا چقدر بارداری سخته هاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 158 پست

عزیزم

چی بگم. من هفته اخر فقط یه کم اینجوری بودم. البته بازم برای نشست و برخاست نیاز به دستگیری نداشتم فقط یه بار کلیدم از دستم افتاد خیلی سخت بود برداشتنش🥴

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم هفت ماهمه اینجوریم دیگ خستم 

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه اولم عین خیالم نبود ولی دومی همه رو جبران کرد

من دیگه خلاص دوقلو ام هستن دختر و پسر

غلط کنم دیگه بچه بیارم یکماه تمام موندم خونه ی مامانم ویار شدید 

والا من ۹ ماهم بود اصن معلوم نبود باردارم از بس شکمم کوچیک بود ولی پوستم کنده شد توبارداری از بس ویار وحشتناکی داشتم فقط ب سرم و امپول زنده بودم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️