2777
2789
عنوان

دکتر پوست عالی برای جوش و جای جوش

203 بازدید | 31 پست

باورتون نمیشه اما من جای جوش هام کل اعتماد به نفسم رو گرفته.

آدم کمال گرایی هستم از بچگی...

هزینه هم کردم برای پوستم اما خوب نشده ...‌

اینجا بابت یه دکتر منصف بارها راهنمایی خواستم اما دریغ از یک راهنمایی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دکتر مجتبی نسیمی رفتم برای پوستم خیلی خوب بود و واقن نتیجه داد

مجازی هم ویزیت میکنه. 

واقن درکت میکنم من قبلا لخاطر پوستم کلیی گریه میکردم 

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
وای تو اینو از کجا میشناسی؟ رفتم پیشش بهم ده جلسه وقت داد جلسه ای ۱۵ میلیون

وا 😐😐بهترین دکتر عمرم بوده زیر نظرش باشی پوستت آیینه میشه من جوش داشتم اندازه نخود هم خودش رفت هم جاش البته بخاطر جوشام 6 ماه راکوتان داد بعد جاش رو درست کرد 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

من دکتر مجتبی نسیمی رفتم برای پوستم خیلی خوب بود و واقن نتیجه دادمجازی هم ویزیت میکنه. واقن درکت میک ...

یعنی عکس صورتتونو دادید و اونم دارو داد؟

میشه بگید چقدر طول کشید تا پوسستون خوب شد و در چه حد خوب شد

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

تا حالا رفتی پیشش‌؟ قیمت هاش خیلی نجومیه

بله من چند ساله دکتر پوستم همینه ولی بنظرم گرون نیست همه جا همینه ولی جلسه ای 15 تومن نبوده برا من 😐😂

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡