2777
2789
عنوان

همسایمون داروی اشتباهی خورد مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 66 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واسه همینه میگن افسردگی جدی بگیریندکتر بریددارو مناسب بگیزیدبعد میگن قرص روانپزشکی ال بل..

ولی بیشتر از همه تقصیر اطرافیانه

اونی که خودش نمیخواد کاری کنه هیچ

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

واسه همینه میگن افسردگی جدی بگیریندکتر بریددارو مناسب بگیزیدبعد میگن قرص روانپزشکی ال بل..

ولی بیشتر از همه تقصیر اطرافیانه

اونی که خودش نمیخواد کاری کنه هیچ

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نه با خودکشی ، اون مرگ طبیعی هست

طبق آموزه‌های اسلام و قرآن ، موقع مرگ انسان مقرر شده است.

حالا شما می‌تونید سوال کنید که پس کسی که خودکشی می‌کنه چی؟ جواب اینه که از نظر دین همون هم شاملشه.

سوالتون وارده اما پاسخ تفصیلی‌اش در صلاحیت من نیست و بحث‌های دامنه‌داری در تقابل جبر و اختیار رو پیش می‌کشه. 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
هی نگین چرا ۷-۸ تا خورده من از دیروز صبح سردردم ۲ تا کدئین خوردم جواب نداد شاید بازم بخورم تازه منی ...

عزیزم آخه مشکلتون اینه که قرص اشتباهی می‌خورید برای سردرد بهترین آرام کننده نوافن هست قرص آبی رنگ بدون هیچ عوارضی

هی نگین چرا ۷-۸ تا خورده من از دیروز صبح سردردم ۲ تا کدئین خوردم جواب نداد شاید بازم بخورم تازه منی ...

عزیزم آخه مشکلتون اینه که قرص اشتباهی می‌خورید برای سردرد بهترین آرام کننده نوافن هست قرص آبی رنگ بدون هیچ عوارضی

وقتی طرف مرده 

کی از کجا میدونه سرش درد میکرده از کجا فهمیدین تو تاریکی رفته از کجا فهمیدین ۷، ۸ تا قرص خورده از کجا فهمیدین اشتباهی خورده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
عزیزم آخه مشکلتون اینه که قرص اشتباهی می‌خورید برای سردرد بهترین آرام کننده نوافن هست قرص آبی رنگ بد ...

مرسی امتحان میکنم

ما خانوادگی همیشه استامینوفن کدئین میخوریم جواب میداد

ولی اخیرا روی من جواب نمیده تو فکر ژلوفن بودم

👊
مرسی امتحان میکنمما خانوادگی همیشه استامینوفن کدئین میخوریم جواب میدادولی اخیرا روی من جواب نمیده تو ...

سردردت اگر میگرنه که احتمالا هست تا احساس میکنی درد داری نوافن بخور خوب میشی من چند ساله اصلا استامینوفن نمی‌خورم چون انگار هیچی نخوردم 

کدیین هم بد حالم می‌کنه برای همین اصلا نمی‌خورم