2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب وقتی خودش مقصره!بخوای یهو ترک کنی دلش نمیشکنه؟

وقتی طرف مقابلت هیچ تقصیری نداشته باشه 

چی ،؟ بدون دلیل دوستم منا ترک کرد

ولی با بی توجهی و سکوت 

من هیچ کاری هم جز خوبی بهش نکردم

وقتی طرف مقابلت هیچ تقصیری نداشته باشه چی ،؟ بدون دلیل دوستم منا ترک کردولی با بی توجهی و سکوت من هی ...

آها از چشم اون داری میگی

دلیلش روهم نگفت؟!

اول در خودت فکر کن ببین واقعا تماماً خوبی بوده؟

یعنی مطمئن باش که تقصیر تو نیست

اگه نه که خودش مشکل داشته یا ادم جدید پیدا کرده و..

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

آها از چشم اون داری میگیدلیلش روهم نگفت؟!اول در خودت فکر کن ببین واقعا تماماً خوبی بوده؟یعنی مطمئن ب ...

من جز خوبی و محبت در حقش کاری نکردم 

ولی با این حال رفتم دیدنش یه گل قشنگ هم بردم گفتم اگه خطایی اشتباهی از جانب من بوده معذرت می خوام 

ولی خیلی سرد برخورد کردن و گل هم پس دادن

بلاکم هم کردن 

من جز خوبی و محبت در حقش کاری نکردم ولی با این حال رفتم دیدنش یه گل قشنگ هم بردم گفتم اگه خطایی اشتب ...

اگه هیچکاری نکردی پس این رفتار میگه که ارتباطتون براش مهم نبوده 

اگه هیچکاری نکردی پس این رفتار میگه که ارتباطتون براش مهم نبوده

تو ایتا واسش پیام احوالپرسی دادم سریع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی جواب و بعدم بلاک کرد بدون هیچ حرف و توضیح ی

آخه یهو آدم این قدر عوض میشه

تو ایتا واسش پیام احوالپرسی دادم سریع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی جواب و بع ...

من هیچ دوستی ندارم ،بیخیاال