2777
2789
عنوان

دکتر پوست عالی برای جوش و جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 31 پست
قطعا دکتر رضا آقاجانی مطبش بین جردن و ولیعصر

میشه بگید چقدر طول کشید تا پوستتون خوب شد و در چه حد خوب شد

و چه کارا کرد؟

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی عکس صورتتونو دادید و اونم دارو داد؟میشه بگید چقدر طول کشید تا پوسستون خوب شد و در چه حد خوب شد

من حضوری رفتم ولی کلن گفتم مجازی هم ویزیت میکنه

من چون راکوتان هم مصرف میکردم از همون ماه اول نتیجش داشتم میدیدم

الان بالای۸۰ ۹۰ درصدش بنظرم خوب شده

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
8 ماه 6 ماه راکوتان خوردم دو جلسه هم برام کار کلینیکی انجام داد

دیگه برنگشت؟ الان پوستتون صافه؟

نمیدونید چی کار کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من حضوری رفتم ولی کلن گفتم مجازی هم ویزیت میکنهمن چون راکوتان هم مصرف میکردم از همون ماه اول نتیجش د ...

فقط راکوتان؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط راکوتان؟

ن داروهای دیگم دادن

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
ن داروهای دیگم دادن

میشه بگی چیا بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40