2777
2789
عنوان

اقایون خانما

161 بازدید | 27 پست

وقتی یه فرد خودشیفته رو بهش بی محلی میکنیم چه حسی بهش دست میده ازم متنفر میشه آیا؟

خواهشا از جملاتی مثلا ولش کن و رهاش کن و مهم نباشه و... گفتن و نصیحت خودداری کنید گوشم پر شد فقط اگه بلدین سوالمو جواب بدین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی داره ازت خوشش بیاد یا نیاد یا براش مهم باشی یا نباشی

سعی داشت منو نادیده بگیره کاملا عمدی بهم بی توجهی کرد تو جمع و برعکس اون جمع به من توجه کردن و احترام گذلشتن و به اون کوچکترین توجهی نشون ندادن

خواستم ببینم چه حسی داره

اگه دوست داره میاد ازت معذرت میخواد اگه هم نه آدم بی ارزشیه

توی یه جمعی سعی کرد کاملا عمدی منو بی اهمیت جلوه بده و به بقیه بگه من اصلا به فلانی توجهی ندارم و اون جمع برعکس رفتار کردو به من توجه کردن و احترام گذاشتن و به اون کوچکترین توجهی نکردن

حال نظرتون چیه

درسته آدمای خودشیفته اگه توجه بهشان نشه افسردگی میگیرن کلا قادر به زندگی نخواهند بود

اخه حقشه یه جوری منو نادیده گرفت تو جمع که من سبک شدم انگار که وجود ندارم

خب بقیه هم متوجه رفتار زشتش شدن و اونو نادیده گرفتن باید منتظر چنین رفتاری میبود مگه نه؟

یعنی از اون موقع تا الان هنوزم ذهنش درگیره؟

به نظرتون واکنشش چیه