2777
2789
عنوان

چطور به مادرم بگم دوستش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 29 پست
مهم مامانش نیست ک خوشش بیاد یا بدش بیاد مهم دوست داشتن بین خودشونه شاید یک درصد مامانش خوشش نیاد ولی ...

این ک همه میدونن

خوبی اینکه بفهمه حس مادرش چیه اینه ک راحت تر میتونه بیانش کنه

منفی باشه با احتیاط تر مثبت باشه با اشتیاق تر

در هر صورت کمک میکنه بهش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش بگو لطفا اگه دوستش داری نزار از دستش بدی بعدا ی عمر پشیمون باشی ، ب مامانت بگو بدون خجالت ، واقع ...

حضوری نمیتونم بگم 

می‌خوام پیام بش بدم اونم الان نه سال دیگه ، چون الان گیرم سال دیگه وضعیتم مشخص میشه 

خدا کنه تا اونموقع ازدواج نکنه

بگو فلانی دوست دارم خیلیی راحته کهاگه پسر بودم میگفتم منم ولی الان نووو به این فکر کن ملت میرن زن م ...

می‌دونم ، ولی خب رابطم با این طوریه که باید به مادرم بگم بعد دختره چون اصلا غیر خانواده دختره رو نمی‌بینم...

اگه با برادر یا خواهر راحتتری،بگو اونا بهش بگن.ولی در کل خجالت نکش،یه امر طبیعیه

چی بگم ؟؟

آخه نوزده سالمه ، سال دیگه که می‌خوام بگم بیست سالمه سنمم کمه 

خواهرم ندارم وگرنه خیلی مشکلاتم سر این قضیه شاید حل میشد

مامانی نباش دخترا پسرای مامانی دوست ندارنبرای عشقت شهامت داشته باش و باغیرت برو جلو و با خانوادت بشی ...

از سنم خجالت میکشم بیشتر 

۱۹ سالمه 

مامانی نیستم اصلا...

اگه مامانی بودم خجالت نمیکشیدم ک...

اول راجبش حرف بندازببین اصلا مامانت از اون خوشش میادبعد بقیه اش خود مامانت از زبانت میکشه بیرون

ووووو ، اینقدر ازش تعریف می‌کنه....

اول برا داداشم میخواستم ولی اون نمیخواد زن بگیره....

من خودم وقتی می‌دیدم خیلی ازش خوشش میاد و به مادرش میگه دخترمونه و فلان فکر میکردم برای من میخوادش و خوشحال بودم ولی....

اگر ب مامانت میخوای پیام بدی بگی روز خواستگاری هم روت نمیشه بگی میخوای ب پدر عروس پیام بدی؟😂

وای

اصلا فکرشو میکنم حتی اگه همه چی بره جلو 

روز خواستگاری چی کنم😐😐

پیش برادرا عروس چی کنم....

چی بگم ؟؟آخه نوزده سالمه ، سال دیگه که می‌خوام بگم بیست سالمه سنمم کمه خواهرم ندارم وگرنه خیلی مشکلا ...

خب سنتون کمه.من تو این سن برای پسرم زن نمیگیرم.ولی اگه خانواده ای هست که میشه نشون گذاشت،پا پیش بذارید تا بدونن.

خب سنتون کمه.من تو این سن برای پسرم زن نمیگیرم.ولی اگه خانواده ای هست که میشه نشون گذاشت،پا پیش بذار ...

منم تا چند وقت پیش میگفتم بخوام خیلی زود ازدواج کنم ۲۴ -۲۵

ولی خب چکار کنم....

نمیشه تا اونموقع دهنم درگیر باشه و قطعا تا اونموقع هم ازدواج می‌کنه....

اگه نشون قبول کنن خیلی عالیه