2777
2789
عنوان

تو مملکت غریب بی پول بودم

187 بازدید | 24 پست

دیشب خواب دیدم با دوستای دوران دبیرستانم رفته بودیم مسافرت خارجی. همه دوستام بلیط استخر می‌خریدن که برن واتر پلو بازی کنن. منم کارت کشیدم ولی موجودیش کافی نبود. به پول ایران ۲۵۰ تومن بلیط استخر بود. هر چی زنگ میزدم به مامان و بابا و داداشم هیچ کس تلفن رو جواب نمی‌داد که برام پول واریز کنه. البته پول نقد داشتم ولی پول ایران بود و اونجا قبول نمیکردن.آخر سر از اونجا رفتم بیرون و بی خیال استخر شدم. خیلی خواب وحشتناکی بود😂💔

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هی ایرانی استرس بی پولی توخوابم دست ازسرت برنمیداره حالامن همیشه خواب میبینم امتحان دارم هیچی بلدنیستم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وای چه حس بدیمنم یک بار خواب دیدم ازدواج کردم، شوهرم رفته نون بخره، برنگشت تا بیدار شدم😂🤦🏻‍♀️ سر ...

ای بابا چه شوهر بی وفایی 🤕😂 

مردم خوابای رنگی میبینن ما هم کابوس و تراژدی 😂

ای بابا چه شوهر بی وفایی 🤕😂 مردم خوابای رنگی میبینن ما هم کابوس و تراژدی 😂

اینم شانس مایه

والا یک بارم با بیل زدم تو سر چند تا از طالبان

خونین و مالین شدن

با قد ۱۵۸😑😂🤦🏻‍♀️

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
وای منم همه اش هم يا ریاصی هست یا زبان انگلیسی🤕🥴

منم همیشه ریاضی  یافیزیک  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سلام گلمامتحاناتون از هفته آینده شروع میشه؟

سلام عزیزم 

اره

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
هی ایرانی استرس بی پولی توخوابم دست ازسرت برنمیداره حالامن همیشه خواب میبینم امتحان دارم هیچی بلدنیس ...

وای منم از این خوابا زیاد میبینم 

با این که تو مدرسه درسم خیلی خوب بود

اما بعضی وقتا خواب امتحانات مدرسه رو میبینم که هیچی بلد نیستم 

فکر کنم اون استرس و اضطرابش هنوز تو وجود مون مونده