دیشب خواب دیدم با دوستای دوران دبیرستانم رفته بودیم مسافرت خارجی. همه دوستام بلیط استخر میخریدن که برن واتر پلو بازی کنن. منم کارت کشیدم ولی موجودیش کافی نبود. به پول ایران ۲۵۰ تومن بلیط استخر بود. هر چی زنگ میزدم به مامان و بابا و داداشم هیچ کس تلفن رو جواب نمیداد که برام پول واریز کنه. البته پول نقد داشتم ولی پول ایران بود و اونجا قبول نمیکردن.آخر سر از اونجا رفتم بیرون و بی خیال استخر شدم. خیلی خواب وحشتناکی بود😂💔
اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هی ایرانی استرس بی پولی توخوابم دست ازسرت برنمیداره حالامن همیشه خواب میبینم امتحان دارم هیچی بلدنیستم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖