2777
2789

واکنششون چی بود؟؟

برا من شوهرم بدون حضورم گفته و الانم در جریانن ولی خودشونو زدن ب اون راه😅

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز ازدواج نکردیم

ولی من حس میکنم خجالت بکشم بخوایم بگیم😐😂

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

من میخواستم صبر کنم تا جنسیتش معلوم بشه جشن بگیرم به خانوادهامون بگم

ولی دوماه و نیم بودم یهو خونریزی کردم و خونه خواهرشوهرم نزدیک بود به اون گفتم بیاد ببردم دکتر دیگه طفلکی نمیدونست خوشحال بشه یا ناراحت

بعد چند سال انتظار خدا بهمون رو کرد دعا کنید سالم بدنیا بیارمش

چه شوهره بی ذوقییییی😒😒😒😒😒😒

چرا🥲

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

رفتم خونشون با یک جعبه شیرینی

گفتن اووو شیرینی مناسبت داره

کفتم شاید داشته باشه

بعد بهشون‌گقتم حدس بزنن یکی میکفت خونه گرفتی یکی میگفت ماشین عوض کردی یکی میگفت طلا خلاصه همه چی گفتن جز بچه

یهو شوهرم به مادرشوهرم گفت برای بار سوم‌ داری مادرجون میشی چه حسی داری

دیگه اینطوری شد که فهمیدن 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من که بارداریم کلا عجیب بود😂با سر درد خیلیییی وحشتناک شروع شد ک هرچی قرص میخوردم خوب نمیشد رفتم دکتر مغز و اعصاب و ام ار ای و اینا که گفتن تورم غده هیپوفیز و کلا یک هفته تو کل خانواده منو همسرم گریه زاری بود ک  یه شب پدر شوهرم که تازه دوماه بود فوت کرده بود اومد تو خوابم و فقط بهم گفت اخرش خوشحال میشی🥹بعد دو سه روز فهمیدم  سر دردم بخاطر بارداری بود  و همون روز زنگ زدم مادرشوهرم و گفتم مامان دلیل سر دردم چیز دیگه ای هست که گفت نکنه خبریه و حامله ای 🥲

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

رفتم خونشون با یک جعبه شیرینیگفتن اووو شیرینی مناسبت دارهکفتم شاید داشته باشهبعد بهشون‌گقتم حدس بزنن ...

چ باحال😍

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

هم به مامانم هم به مامانش همسرم گفت 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹