2777
2789
عنوان

با دوست حسود چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من دوست صمیمی ندارم مردم؟

ولی من میمیرم🥲😂

من اون نباشه مجبورم با مامانم حرف بزنم

با مامانمم ک حرف بزنم شر درس میکنه بخدا 

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

حذفش کن مهم نیست که ۱۲ ساله دوستین تهش یجا بهت ضربه بدی میزنه بهتره همین الان ولش کنی

من کجام و اون کجا

معلوم نیست اصلا همو ببینیم یا نه

وای حسووووود خیلی بده ، دوست واقعی خیلی کمه

من خودم همیشه دوست واقعی بودم یکی دیگم دارم اونم همسایمون بود ۱۴ ساله دوستیم ولی الان داره برا کنکور میخونه

اون بدون هیچ حسادت و شیله پیله ای بود 

من کجام و اون کجامعلوم نیست اصلا همو ببینیم یا نه

همون مجازی هم به هرحال باهم ارتباط دارید 

از آدم حسود بترس حتی اگه نزدیک ترین آدم زندگیت باشه

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿
اره از همیشه با هم بودیم اخه🥲همه چیزامونو بهم میگیماولین نفری ک فهمید دوست پسر داره من بودم

کنار گذاشتنش میدونم سخته

پس مواظب باش بهت ضربه نزنه(امیدوارم تا الان نزده باشه) ولی دیگه برنامه هاتم بهش نگو کار خودتو کن اگه هم گفت اینکارو کن اونکارو کن چون منم اینکارو و اونکارو میکنم یا جوابشو بده کامل یا هم ی باشه بگو و بعدشم کار خودتو کن.. چون اینجور آدما مانع پیشرفتت میشن تا باعث پیشرفتت!

چون خسیس بود؟😐😂

اره فک کن عقد کرد یه من نگفت فردای عقد به جای اینکه شیرینی بیاره یه شکلات داد دستم گفت این مال سر عقدمه بخور بختت باز شه منم جلو روش خوردم تبریک گفتم گله نکردم اون رفت ودیگه هر چی امدو رفت من نرفتم الان پنج ساله کات کردم هنوزم کابوس شبهامه هنوزم ازینور اونور پیگرمه ومیخاد بیاد دیدنم

اره فک کن عقد کرد یه من نگفت فردای عقد به جای اینکه شیرینی بیاره یه شکلات داد دستم گفت این مال سر عق ...

این دیگه خیلی خسیس بوده😐

ببین خب شاید از روی حسودی اینو نگفته ... چون یه مدت بود همه میگفتن گوشیای شیائومی خوبن بعدش سریای بعدش که اومد دیدن سامسونگ بهتره ...  شاید اونم صرفا چیزاییکه از عموش شنیده رو بهت گفته .... 

اما اگه همیشه حس میکنی بهت حسودی میکنه بحثش جداست ولی 

نظر منو میخای بدونی واقعاا دوستی ارزشمنده و سر چیزای الکی نباید تمومش کنی .. قطعا شما با همدیگه خاطرات خوب زیادی داشتید و یه عالمه ویژگیه مثبت داشته که تا الان کنارش بودی و ضمن اینکه از یه سنی به بعد واقعااا پیدا کردن دوست صمیمی برات سخت میشه به نظرم بهش هر چیزی و نگو و وقتاییم که حس میکنی داره بهت حسودی میکنه تو کار خودتو انجام بده و به حرفاش توجه نکن و چیزاییم که حس میکنی باعث برانگیخته شدن احساسش میشه رو نگو