2777
2789
دکتر چی رفتین؟ دکتر زنان؟ و اینکه کجاها زده؟

ته آلتشون زده و خیلی ریزه برای من اصلا هیچی معلوم نیست و اصلا نمیدونم دارم یا نه 

اما برای همسرم دوتا ریز هست

رفتیم دیروز پیش دکتر اولوروژی و دیدن و معاینه کردن و گفتن به احتمال۸۰درصد نیست و سرکه سیب و یه پماد دادن

و گفتن برید و زندگی عادیتون رو داشته باشید. 

من الان سوالم اینه میتونیم رابطه با کاندوم داشته باشیم

میشه زیگیل گرفت اما رابطه جنسی نداشت؟میتونه از محیط گرفته باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ته آلتشون زده و خیلی ریزه برای من اصلا هیچی معلوم نیست و اصلا نمیدونم دارم یا نه اما برای همسرم دوتا ...

پماد ایمی کیمود؟ کوچیک و پمپیه؟

ازمایش بدن حتما و حتما واکسن بزنین، شمام ممکنه گرفته باشین هنوز شدید نیست یا اگ ن و واسه همسرتون باشه میگیرین! پس حتما واکسن بزنین و رابطه نداشته باشین تا تکلیفش معلوم بشه، خطرناکه و جدا از اون فشار روحیش واقعا ادمو عذاب میده🫠و برای همسرتون هم ی دکتر پوست ک کرایو انجام میدن برین ک با کرایو از بین ببرن🤦🏻‍♀️ینی چی ک دکتر گفته احتمااال....😐😑دکتر اگ دکتر باشه چنین ریسکی سر سلامتی کسی نمیکنه و اول کرایو میکنه و بعدم میگه ازمایش و واکسن و ب علاوه قرص

پماد ایمی کیمود؟ کوچیک و پمپیه؟ازمایش بدن حتما و حتما واکسن بزنین، شمام ممکنه گرفته باشین هنوز شدید ...

من فوق تخصص زنان گفت و هم اولوروژی 

گفتن خیلی زیر هست و اصلا ارزش آزمایش نداره

پماد ایمی کیمود؟ کوچیک و پمپیه؟ازمایش بدن حتما و حتما واکسن بزنین، شمام ممکنه گرفته باشین هنوز شدید ...

گفتن برای مردان آزمایش خاصی وجود نداره فقط سریع واکسن بزنید

و گفتن برید و زندگی عادیتون رو داشته باشید. من الان سوالم اینه میتونیم رابطه با کاندوم داشته باشیممی ...

🫠وای ن توروخدا، نمیخوام بترسونمت ولی من چون واقعا دارم اذیت میشم میگم ریسک نکنین.... کارایی ک گفتم انجام بدین و پیگیری کنین🥲و در مورد رابطه هم با کاندوم هم ممکنه خطرناک باشه چون میگن قسمت های دیگ ک باز اطرافش برخورد میکنه ب بدن طرف مقابل ممکنه اون قسمتام درگیرش باشه و ب طرف مقابل هم بده.... و اینکه خب الان خییییلی زیاد شده میگن بیشترش از رابطه جنسیه ولی دلایل دیگم هست دیگ استخر و فک کنم مثلا سرویسای عمومی اگ شلنگ و اینا با بدن برخورد کنه و ویروسه باشه یا استفاده از لباس یا تیغ کسی ک دارتش.... اینطور دلایل ک خیلی کمن!

🫠وای ن توروخدا، نمیخوام بترسونمت ولی من چون واقعا دارم اذیت میشم میگم ریسک نکنین.... کارایی ک گفتم ...

میشه از رابطه جنسی نباشه؟من خیلی حال روحیم داغونه و بهم ریختم  خودش میگه بخدا نمیدونم این از کجا اومده اما من حالم بده

گفتن برای مردان آزمایش خاصی وجود نداره فقط سریع واکسن بزنید

تا جایی ک میدونم برای اقایون هم مثل خانوما ازمایش hpv وجود داره! واسه اون دکترام ک گفتن کوچیکه و ارزش ازمایش نداره واقعا متاسفم! چون زگیل ریشه داره، همون کوچیک بزرگ میشه ریشه هاش بیشتر و تعدادش زیاد میشه درباره واکسن هم دکتر من گفت دو دوز هز دوز ۴ میلیون.... بنظرم مشکل از دکتره ک واقعا فک کنم با توجه ب چیزایی ک خودم دستگیرم شد اونقد زیاد نیستن دکترای واقعا با سواد و کار بلد در این زمینه🤦🏻‍♀️کدوم استان هستین؟

دکترا چقدر بی ملاحظه شدن 

میدونستی شما اگر درمان نشی و بچه دار شی به اون بچه معصوم هم انتقال میدی؟ یا اصلا با تماس های مختلف به بقیه هم انتقال بدی؟ چون تنها راه انتقالش رابطه نیست لطفا پیگیری کن

میشه از رابطه جنسی نباشه؟من خیلی حال روحیم داغونه و بهم ریختم خودش میگه بخدا نمیدونم این از کجا اوم ...

اره عزیزم اصن شایدم نباشه ها! ولی خب...

درباره اینکه چطوری گرفته هم اره گفتم ک راه های دیگم هست، چون خیلی زیاد شده اون موقع ها کمتر بود فقط از رابطه بود الان دیگ خیلی شده تعداد ادمایی ک میتونن منتقل کنن بیشتر و آلودگیش زیادتر شده🤦🏻‍♀️ایشاالله ک ن نباشه و اگرم بود ایشاالله ک دلیل دیگ ای داره فعلا تا معلوم نشده خودتو ناراحت نکن🚶🏻‍♀️اما یچیزم بگم، میگن ازمایش برای مردا ی درصدی خطا داره ک مثن مثبتم باشه منفی بزنه، درنتیجه شما حد‌دداقل کرایو و واکسن رو جدی بگیرین

من الان چیکار کنم؟🥲🥲🥲میگه بسوزونی زیاد میشه

اها اگه گیلان بودین دکترای خودمو بهتون معرفی میکردم🥲

عزیزم لیزر ک دیگ انجام نمیدن اصولی نیست باعث میشه بیشتر بشه😐

کرایو، ینی منجمدش میکنن، نسبت ب لیزر خیلی بهتره، درکنارش استرس ب حداقل برسه و طبق صلاحدید دکتر پاورفیتم بخورن و استفاده از پماد ایمی کیمود