2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هستید بگم‌چیشد

بگو

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها شغل شوهر من یه جوریه دو شیفت سر کاره اما ظهر میاد خونه استراحت میکنه

بعد دوباره شب ۷یا۸ میاد بعد دیگه تایم استراحتشو یا میخوابه یا تو‌موبایله منم دیگه از این تکراری بودن خسته شدم خیر سرم اومدم منطقی باهاش حرف بزنم ک بابا منم هستم بعد….

یاد خودم افتادم ماهم اینجوری بودیم

دیگه بعداز هفت سال بچه دارشدم بعداز بچه خیلی چیزا رو جفتمون گذاشتیم کنار مثلا گفتن دعواهاومشکلاتمون به خانواده ها و الان دارم میبینم همه چی تموم شد اون روزا گذشت،خیلی وقتا اون،یا من سکوت کردیم بخاطر پسرمون 

الان همه چی خوبه هرکس مشغول کار خودشه شبا باهم شام میخوریم فیلم میبینیم بیرون میریم با پسرمون مشغولیم

یاد خودم افتادم ماهم اینجوری بودیمدیگه بعداز هفت سال بچه دارشدم بعداز بچه خیلی چیزا رو جفتمون گذاشتی ...

کاش منم مثل شما بشم دیگه واقعا از این همه دعوا‌و‌قهر خستم ۴ساله ازدواج کردیم نزدیک ب ۵ ساله دیگه