2777
2789
عنوان

یه دروغ بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 219 پست
فیکشن براش تدارک ببین 😂 بلکه اون بیاد دوسپسرشو بپذیره وای بچه اس بابا خوب میشین با هم

چشم حتماااا، داداشم با داداشت چ شوند، منم میشم خواهر شوهر داداشت😐🤣

ب همین امیدوارم 🥲😂

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

چشم حتماااا، داداشم با داداشت چ شوند، منم میشم خواهر شوهر داداشت😐🤣ب همین امیدوارم 🥲😂

ترکیب سمی 😂 خیلی شرورن مامانم همین الانم غر میزنه اون موقع سکته میکنه خدای نکرده

واخخخ 🤣🤣🤣🤣🤣 

شاید تو هم باید با کی پاپ شروع کنی نزدیک شی بهش

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترکیب سمی 😂 خیلی شرورن مامانم همین الانم غر میزنه اون موقع سکته میکنه خدای نکردهواخخخ 🤣🤣🤣🤣🤣 شا ...

تففف، غر چرا؟

هع😁🤣🔪

هنوز زوده، من خودمم هنوز چیز زیادی نمیدونم 😂

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

تففف، غر چرا؟هع😁🤣🔪هنوز زوده، من خودمم هنوز چیز زیادی نمیدونم 😂

هیچی میگه همش بیرونه غذا باید دو پرس براش بذارم بره رفیق بازی کلا از این غرغرای مامانا ولییییییی همیشه طرف پسرشه همیشه 

در همون حد که میدونی 😂 با بی تی اس بچه ها معمولا ویدئو فانی بی تی اس رو دوست دارن یا کلیپای جی هوپ چون خیلی اکتیوه 

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

هیچی میگه همش بیرونه غذا باید دو پرس براش بذارم بره رفیق بازی کلا از این غرغرای مامانا ولییییییی همی ...

اهااا، نیمدونه حالا سر دامادش غر میزنه😔

مامانا پسر دوس دارن اکثرا🥲

تو ابجیت چجوری بهت گفت اولش ؟ من نمیتونمممم😂😭

منداز بچگی خیلیی شاد زندگی کردم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اهااا، نیمدونه حالا سر دامادش غر میزنه😔مامانا پسر دوس دارن اکثرا🥲تو ابجیت چجوری بهت گفت اولش ؟ من ...

جرررر🤣🤣🤣🤣🤣

فکته 

آبجی من اکسوال سر سخته اولش منو با اکسو آشنا کرد موزیک ویدیو هاشونو میذاشت برام تو تبلت منم نگاه میکردم 

بکهیون رو نشونم میداد راجبشون حرف میزد ...