2777
2789

بچها از ۶بعداز ظهر دیروز که پارتنر بهم پیام داد گفت حالم اصلا خوب نیستم دیگه خبری ازش ندارم پیامامو جواب نداده..امروزم که زنگ زدم شماره اولش تماس فوروارد شد و قطع شد

شماره دومش هم بوق نخورده قطع میشه..

یه رفیق خیلی صمیمی داره منم شمارشو ندارم فقط پیجش رو دارم( فالو ندارم) آیدیش رو دارم

واقعا نگرانم و دلم میخواد خیلی محترمانه بهش پیام بدم بپرسم خبری داره یا نه

ولی من نگرانم هم میترسم کار درستی نباشه..مثلا بعدا بگه به چه حقی به دوست من پیام دادی یا این سَبُک بازیا چیه یا اینکه وقتی جواب ندادم حتما نمیخوام جواب بدم..ولی واقعا نگرانم و نمیدونم چیکار کنم.. 

هی میگم فردا هم منتظر بمون بعد اگه نشد..

نمیتونم..نمیدونم..پسر اگه هست ممنون میشم بگید چه حسی بهتون دست میده اگه بفهمین پارتنرتون به رفیقتون پیام داده اما خیلی رسمی..

اون از رفیقش خیلی مطمئنه از منم همینطور ولی..نمیدونم میترسم خودش نخواسته باشه بهم خبری بده و این رسما یه کاتِ مجلسی باشه

البته نه..گفت حالش خوب نیست..

ولی معنای تماس فوروارد شده و زنگ نخورده قطع شدن چیه؟.

ممنون میشم کمکم کنید به اندازه کافی دلم حون و چشمام اشک هست..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از قدیم گفتن پسرها اهل نیاز و دخترا اهل نازن. 

نمیدونم چرا شما دخترا این نسل اینقد اعتماد بنفس پایینی دارین و عزت نفس تون رو فراموش کردین، اون باید بیاد دنبال شما نه شما پی اون باشین، یه موقعی ما جوون بودیم هیچکی محلمون نمیذاشت، الان بر عکسه. بذار خودش خبر بده و برای خودت ارزش قائل باش.

از قدیم گفتن پسرها اهل نیاز و دخترا اهل نازن. نمیدونم چرا شما دخترا این نسل اینقد اعتماد بنفس پایینی ...

بحق انسانیه روابط یک طرفه به جایی نمیرسه مگه مردها عاطفه ندارن؟ همینجوری شده که روابط دهه ۵۰ و ۶۰ خالی از عشق و محبته و روابط مثل کلفت و پول آور خونست..زن کلفته مرد هم عابر بانک و فقط زیر یه سقف زندگی میکنن و کسی از دغدغه های اون یکی خبر نداره فقط میگذرونن و بعم لبخند میزنن.. اون همه جا پشتم بوده همه جا ساپورتم کرده پیشم بوده حالا نوبت منه..وقتی میبینم حالش خوب نیست مشکلی براش پیش اومده نیاز به کمک داره..سکوت گنم لال شم ناز کنم؟ ناز بخوره فرق سرم وقتی کسی که همه جا پشتم بوده الان نیاز بهم داره اما بخاطر غروری که نسل شما روش گذاشته که مرد که گریه نمیکنه، آمار مرگ تو سن کم برای مردان بیشتر سده... مگه ناراحت نمیشم اونا؟ مگه دل ندارن مگه دغدعهدندارم مگه نیاز به محبت ندارن؟ فقط چون مرده بره بمیره؟ همین طرز فکر شما روابط رو کوتاه و خالی از عشق و یکطرفه کرده و مردها رو اینجوری بار آورده که موقعی که تا خرخره تو مشکل غرقن و نیاز به یه همدم دارن سکوت کنن و تو تاریکی خودشون غرق شن فقط چون مردن؟ اون ناز دختر بخوره فرق سرش که درکی از شعور نداره

از قدیم گفتن پسرها اهل نیاز و دخترا اهل نازن. نمیدونم چرا شما دخترا این نسل اینقد اعتماد بنفس پایینی ...

بعدم عزیزدل من وقتی میبینی یکی داره غرق میشه، زملن مناسبی برای یاد دادن شنا به اون نیست..شمام میدونی من حالم بده اومدم یا کمکی از دوستان بگیرم میای میگی اره فلان بی اعتماد به نفس و نسل شما فلان..

سکوت میکردی سنگین تر بودی جانم..

پارسال آدمای سایت مهربون تر بودن..

بله که مردها نیاز به محبت دارن ولی باید محبتت رو بجا و برای همسرت خرج کنی. 

شما هنوز جرات زنگ زدن به طرفت رو نداری، اونم بیخیال شماست الان خیلی بینتون محبت وجود داره؟؟؟ 

والا آدم خیلی ناراحت میشه شما دخترا همش تو سایت پیام میذارین و از طرفتون یا گلایه دارین میگین نامردن یا خبر ندارين ازشون، مجبور نیستین وارد رابطه ای بشین که تهش معلوم نیست.

بعدم عزیزدل من وقتی میبینی یکی داره غرق میشه، زملن مناسبی برای یاد دادن شنا به اون نیست..شمام میدونی ...

حال خودت رو خودت میتونی خوب کنی، سعی کن استرس نداشته باشی و یه کم صبرت بیشتر باشه، مشکل اینه وقتی خبری از کسی نیست بدترین فکرا رو می کنین، من قصد ناراحت کردنتون رو نداشته و ندارم بیشتر برای دخترایی که اینجوری میشن غصه میخورم که دستشون به هیچی بند نیست.

بله که مردها نیاز به محبت دارن ولی باید محبتت رو بجا و برای همسرت خرج کنی. شما هنوز جرات زنگ زدن به ...

هزیز من درست بخون تاپیک زو گفتم زنگ میزنم حتی بوق نمیخوره اصلا در دسترس نیست

کار و شغل ایشون هم جوریه که مراجعین باید بهشون زنگ بزنن و تماس بگیرن یعنی بحث در این حد جدیه که حتی سرکار عم نمیره بعد تو میای میگی جرئت زنگ زدن ندارم؟

بعدم شما ناراحت میشی نخون سایت برای همین چیزاست و مردم از دغدغه هاشون میذارن لازم نیست تو همشون اظهار نظر کنی که

هزیز من درست بخون تاپیک زو گفتم زنگ میزنم حتی بوق نمیخوره اصلا در دسترس نیستکار و شغل ایشون هم جوریه ...

یعنی فقط یه شماره تلفن ازش داری؟ خداییش خودت فکر کن منطقیه؟

خب میرفتی محل کارش، شما وقتی تاپیک میذاری همه حق دارن وارد بشن بخصوص وقتی خودت درخواست کردی پس لطفا گلایه نکن که چرا من نظر دادم، بعدش هر تاپیکی یه مسئولیت اجتماعی هم میاره، شما داری از پارتنر صحبت می کنی اون دختر نوجوانی که اینجا هست هم تاپیک شما رو میخونه هم نظر بقیه و آگاهانه تر تصمیم میگیره که بعدا پارتنر بگیره یا نه، پس لطفا از نظرات بقیه ناراحت نشین.

یعنی فقط یه شماره تلفن ازش داری؟ خداییش خودت فکر کن منطقیه؟خب میرفتی محل کارش، شما وقتی تاپیک میذاری ...

۲تا شماره.. رفتم محل کارش تعطیل بود چراغا خاموش درا بسته

ناراحت نشدم فقط بحثم توهینی بود که شما موقعی کردی که نباید..الان وقت کمک و راهکار دادن بود نه اینکه بیای بگی نسل شما فلان و دختر باید ناز کنه..ناز بخوره به کمرم وقتی کسی که همه جا پشتم بوده الان نیاز به کمکم داره

از نظز شما چنین روابطی پایداره؟ ناز؟

شما خودت بیشتر از ۲بار اعصاب ناز کشیدن های بیجا رو داری؟

همه چی باید معقول و بجا باشه

فیلم همه پسراس

میدونی کسی ک دوستت داره تو رو از خودش بی خبر نمیزاره حتی در بدترین شرابط زندگیش فوقش بهت میگه حالم خوش نیست میشه ی روز تنها باشم ن اینکه بی خبرت بزاره

بهترین راهکار در مقابل همچین مردی میدونی چیه؟

اینکه بی تفاوت باشی 

ن زنگ ن پیام ن عصبانیتی و ن کوچکترین ریکشنی

وقتی برگشت حالتو پرسید جوابشو بده اما خودتو مشتاق و نگران نشون نده خیلی عادی باش

سلام🧚‍♀اینجا قراره تا ۴ ماه 

توهینی نکردم عزیز من، شما خودت گفتی یه کات مجلسی، منم بیشتر ناراحت شدم که اونطوری نوشتم، اگر ناراحتت کردم عذر میخوام، ولی انصافا اگر دیدی الکی ازت دور شده محلش نذار بذار اون نازت رو بکشه