2777
2789
عنوان

خودتون و بزارین جای یه پسر

81 بازدید | 16 پست

اگه متوجه بشین ک کسی ک باهاش آشنا شدین و قصد رل زدن دارین تا حالا با هیچ پسری نبوده 

چه حسی نسبت ب اون دختر پیدا میکنید

کاربری دست چند نفره❤️✨️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کردم ولی متاسفانه اصلا نمیتونم تصور کنم😅

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

والا شوعر من که خوشحاله از این بابت

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

حس اینکه این دختر به هرکسی راه نمی‌ده اگر به من راه بده وارد زندگیش بشم یعنی عزت نفس بالایی داره که خط قرمز داره البته چون پسر نیستم نمیتونم با اطمینان بگم 

چرا

هیچوقت از اون دخترایی نبودم که به هر دلیلی بگم کاشکی پسر بودم، یا کلا از دید یه پسر نمیتونم به هیچ ماجرایی نگاه کنم و خب طبیعیه چون دخترم😅، اگر از دید یه دختر نظر بخواهید در خدمتم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨