2777
2789
عنوان

یه دروغ بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 220 پست
خب من فقط تونستم با یکیشون شیپت کنم 😢😂 غصه شونو نخور🥲

تو برخودت کردی اصنم😭😂 ، هیم🥲🥲🥲

من دیگ برم🥲

توهم زود بخواب..

شب بخیر🥲🫂

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو برخودت کردی اصنم😭😂 ، هیم🥲🥲🥲من دیگ برم🥲توهم زود بخواب..شب بخیر🥲🫂

مزاح کردم جو عوض شه🥲😂

خوابای خوب ببینی 

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

والا باید ماهواره اخر ب مریخ تکمیل کنم بعدم سیستم تسلا ارتقا بدم

منم کمکت میکنم

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

جون ن میترسم ب هوا کمک مخم بزنی خخخخ

چرا پا نمیدی 😂

چون که سفارت ما رو سال ۵۷ اشغال کردین خخخخ میترسم ازتون منم گروگان بگیرین

نترس حاجی😂

مزاح کردم جو عوض شه🥲😂خوابای خوب ببینی

🙄😂خسته نباشی 😔 

قربونت برم 

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412