2777
2789
عنوان

تحمل بی مهری بی محبتی چقدر سخته

620 بازدید | 54 پست

زندگی که عاشقش باشی اما نادیده بگیرنت هرچقدر تلاش کنی بچسبه به زندگی بازم بهونه ای پیدا کنه بره دنبال هرزه بازی

چقدر سخته نه بتونی بری نه نای موندن داشته باشی بخاطر بچم موندم چون میدونم ضربه میخوره و نمیتونه بااین مساله کنار بیاد روحیات بچمو میشناسم بااینکه پسره

چاره ای ندارم بسوزم و بسازم سپردم دست خدا بعد از ده سال زندگی دیگه آدم نشد. بنظرتون کی ضرر میکنه من یااون؟ منی که پاکم عاشق زندگیم هستم بااونیکه ارزش خودشو نمیدونه؟ 

تحمل این برام خیلی سخته و دارم جون میدم

خدا یار باشد😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شماها دنبال چجور محبتی هستید ؟می خوام بدونم تا بفهمم من پرتوقع هستم یا نه حق دارم؟

من پرتوقع نیستم با چیزهای کوچیک شاد میشم حتی چیزیم نخره اگه بامن خوب باشه من توقع هیچ چیزی ندارم فقط میگم پاک باش راست باش که نیس

خدا یار باشد😍😍
بنظرت من احمقم که دوس دارم به اینجور زندگی برگردم

بچه نداری نه؟ نمیدونم که همسر شما چجوریه همسر من اهل محبت هست ولی چون من پاپیچش میشم میگم نکن اونکارو رو و دعوا میشه دیگه محبتم نمیکنه یعنی من جلو نمیرم. چجوری برم آخه؟ 

خدا یار باشد😍😍