2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آقایون به خاطر ویژگی هورمونیشون اصلا عاشق نمیشن برید تو پیج دکتر هلاکویی بپرسین آقایون فقط وابسته به اخلاق یه خانوم میشن اونم دوست داشتن نیست فقط اخلاق یک زن باعث میشه تمایل به ازدواج با اون خانوم پیدا کنن من از دکتر هلاکویی شنیدم از خودم نمیگم

در برابرت فروتن و بله چشم گویان میشه، چون دستش زیر سنگته😉

یکی اینطوری به پستم خورده البته خیلیییی چشم گو نیست ولی مخالفمم نیست خیلی مغروره ولی نمیدونم تهش چی میشه

آقایون به خاطر ویژگی هورمونیشون اصلا عاشق نمیشن برید تو پیج دکتر هلاکویی بپرسین آقایون فقط وابسته به ...

هلاکوی که ‌کلا تو یه لیگ دیگه بازی میکنه خودش سه تا زن طلاق داده فک میکنه همه هورمونین 

یکی اینطوری به پستم خورده البته خیلیییی چشم گو نیست ولی مخالفمم نیست خیلی مغروره ولی نمیدونم تهش چی ...

مردها در لحظه برای رابطه تصمیم میگیرن، مردها بر اساس احساسی ک در لحظه دارن برا رابطه شون تصمیم میگیرن و مثل خانما خیالباف نیستن و دل ب آینده نمیسپارن، هیچوقتم بجز لحظه حال ، نمیتونی در مورد ارتباط با ی مرد قضاوت کنی.

هر چی خیر باشه همون برات پیش میاد🤞🏻🌺

هلاکوی که ‌کلا تو یه لیگ دیگه بازی میکنه خودش سه تا زن طلاق داده فک میکنه همه هورمونین

مردها عاشق نمیشن والسلام نامه تمام با این افکار خودتونو دلخوش نکنید به جای افکار رویای و خیالی با اخلاق و رفتارتون میتونید تاثیر گذار باشید.