2777
2789
عنوان

لطفاً کمی سلیطه بودن بهم یاد بدین 💔😘

| مشاهده متن کامل بحث + 2292 بازدید | 199 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این ب بعد محکم باش سفت باش مثل خودش شرط میبندم مث چی میوفت دنبالت التماست میکنه فقط کافیه مث خودش ...

سعی میکنم 

ولی من آدم روراست و ساده ای هستم دل و زبونم یکیه 

خیلی عذاب میکشم 

این چیبود دیگه😐

چقدر بچه ننست از دختر دوساله سوسولتره بلاکش کن بره بابا اینو تو خیابون ببینن میگیرن...فلان فلانش میکنن انقدر سوسوله

من فقط میخوام برم تو غارم و صدسال از ادما دور بمونم
فکر میکنی اینقدر با ارزش هست که اینقدر بریزتت بهم

نه 

ولی به قول دوست دوران دبیرستانم دل کندن اگه آسون بود فرهاد کوه نمیکند دل میکند

البته من فکر میکنم به این آقا حسام بیشتر وابستگیه تا عشق

سعی میکنم ولی من آدم روراست و ساده ای هستم دل و زبونم یکیه خیلی عذاب میکشم

اینا تجربس برات اکثریت تجربه کردن ولی تو از تجربه های ما استفاده کن ببین بیا اینجا باماها حرف بزن گریه کن با دوستت حرف بزن ولی نرو سمتش بزار فکر کنه برات مهم نی چون از بس بهش اهمیت و توجه نشون دادی ببخشیدا هار شده

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

نه ولی به قول دوست دوران دبیرستانم دل کندن اگه آسون بود فرهاد کوه نمیکند دل میکندالبته من فکر میکنم ...

این حرفا فقط مال دوره نوجوانی و فیلم هاست عزیزم 

این اقا حسام شما که حسام مردم برا موفقیت از خانواده دل میکنن و ایران رو ترک میکنن شما کافیه فقط از یکی دل بکنی و موفق شی

ببین شروع کن پیام دادن تند تند پشت هم

همین ک سین زد اولین پیامو خوندی دوباره شروع کن تند تنددددد تایپ کردن اصن نزار نفس بکشهههه قشنگ برین بهش بعد ا چتش بیا بیرون بگیر بخواب