بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تنها چیزایی که الان یادم میاد لیپ گلاس شاین فلورماره که بوی بهشت میده و واقعا قشنگه و لیپ بالم فلورمار.
تینت لب شیگلم هم امتحان کردم اونم خوبه.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.
گرم ضد آفتاب رنگی لانسون عالیه فرانسویه و کاور کرم پودری عالیییی وشبکه انگار هیچی رو پوستت نی و من رنگ پوستی گندمیه پرررر مو کامل سفید میشم موها دیده نمیشه
بچها برا جای جوش قهوه ای چی بگیرم🥲ی چی ک خودتون جواب دیدین
برای جای جوش قهوه ای باید از ضدلک استفاده کرد برند نوروا خوبه
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
نتیجه دیدی خودتچون من از هرچی استفاده میکنم بی نتیجس🤦♀️
چی استفاده کردی مگه عزیزم؟
باید روتین داشته باشی در کنارش ضدلک بزنی . میتونی از سرم ویتامین سی یا تراگزامیگ اسید استفاده کنی به جای ضدلک
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑