2777
2789
عنوان

کار های مفید امروز من🌊🐚🤍

81 بازدید | 6 پست

سلام سلام شبتون بخیر خوشگلا🤍

دیروز تمرین تئاتر داشتم و بخاطر بحث های شدیدی که پیش اومد تا شب بی حوصله بودم و عملا کار مفیدی انجام ندادم ، و تصمیم گرفتم امروز رو مفید و مثبت شروع کنم تا امروز انرژی خوب داشته باشم . 

۱۰ صفحه کتاب خوندن ، غذا دادن به گربه ها ، تمیز کردن اتاق و تراس، درس خوندن ، اب دادن به گل ها ، مدیتیشن ، ۵۰۰ متر شنا  ،غذای سالم (که جز روتین همیشگی زندگیم هست) از کارهای مفید امروزم بود 🤍 

شما امروز چیکارا کردید؟ 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

صبح قبل رفتن به سر کار برخلاف همیشه که خیلی عجله دارم سعی کردم برم توی تراس و هوای سالم رو تنفس کنم و هم زمان چشمم به آبی دریا افتاد از ظهر هم که اومدم خونه بدون لحظه‌ای استراحت به کارام رسیدم مثل مرتب کردن خونه ،اتوی لباسا ،تصحیح کردن امتحانات دانش آموزان و وارد کردن نمره ها ،روتین پوستی هر روز ،پختن شام 

فقط یه چیزی روی اعصابمه که کارها و پروژه ها ی دانشگاه خودمو انجام ندادم و این بهم استرس میده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مانا باشید عزیز دلم😍

مرسی عزیزم و همچنین شما 💙💙💙💙💙💙💙💙

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

افرین عالیه خسته نباشی. منم هروز مطالعه دارم. ورزشم میکنم یا فیتنس یا شنا یا کوه میرم.غذام میخورم شکمو هستم. ولی چیزای مضر رو اکثرا حذف کردم. ودیگه بقیش بدو بدو ناهار  و شام.و مدرسه بچه ها و درس و کلاسهای دیگشون و خلاصه سری میچرخونم. شب میشه

افرین عالیه خسته نباشی. منم هروز مطالعه دارم. ورزشم میکنم یا فیتنس یا شنا یا کوه میرم.غذام میخورم شک ...

خیلی عالیه عزیزم🤍🤍🤍موفق باشید

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼