2777
2789
عنوان

چه لوازم آرایشی و بهداشتی دارید که راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 53 پست
چی استفاده کردی مگه عزیزم؟باید روتین داشته باشی در کنارش ضدلک بزنی . میتونی از سرم ویتامین سی یا ترا ...

ضدلک و ویتامین سی و لایه بردار و ترمیم کننده

ویتامین سی چون جوش دارم تشدید میشه میترسم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم برای هر محصول تا چقدر میخوای هزینه کنی و چه محصولاتی میخوای؟بگو تا بگم چی بخری که باکیفیت باشه

قیمت متوسط مثلا کرم پودر و ضد افتاب و سایه تا یک میلیون

کیفیت خوب میخوام 

ضدلک و ویتامین سی و لایه بردار و ترمیم کنندهویتامین سی چون جوش دارم تشدید میشه میترسم

ترمیم کننده اصلا مناسب جای جوش قهوه ای نیست و ویتامین سی هم برای پوست خشک بدون جوش خوبه .

همون روتین عادی با ضدلک اوکیه . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

مداد چشم فلورمار

ریمل بل و اسنس صورتی 

کرمپودر مک البته من کرم گریمشو داشتم کاسه ای بود

سرم چای سبز بیوآکوا واس من خوب بوده اما شنیدم راضی نبودن اکثرا

آبرسان شیرگاو 

تونر 360

باقیشم یادم نی🥲

هرچی میگیری از بهترین برندها بگیر درغیر این صورت نتیجه عکس میده. فقط ضدآفتاب ایرانی بخر بقیش بر اساس نیاز پوستت بهترینش بخر. شوینده عالی آبرسان و مرطوب کننده دیگه بقیش چرته اگر ایرانی بگیری

قیمت متوسط مثلا کرم پودر و ضد افتاب و سایه تا یک میلیونکیفیت خوب میخوام

کرم پودر لورال بگیر محشره از تمام برندا بهتره و هم برای روزانه میتونی بزنی هم برای میکاپ های تخصصی .

کانسیلر لورال هم عالیه 

ضدافتاب سنتلا بگیر از بقیه مناسب تره .

پالت سایه روولوشن هم اقتصادی هست هم کاربردی هم باکیفیت .

رژگونه شیگلم و گلدن رز و گاش عالی هستن و قیمت مناسب

خط لب های لچیک عالین 

رژ لب های فلورمار و گلدن رز با کیفیت هستن 

لیپ گلاس شیگلم عالیه مای هم خوش قیمته و خوبه

کانتور گلدن رز و شون هم اقتصادی هستن هم باکیفیت

ریمل بل و یورن عالی هستن و قیمتشون متوسطه

هایلایتر شیگلم عالیه 

پودر فیکس شیگلم عالیه اگه قیمت مناسب تر بخوای فلورمار عالیه

به عنوان میکاپ آرتیست تو رنج قیمت اقتصادی این محصولات رو خیلی قبول دارم و باکیفیت هستن اگه محصول دیگه ای میخواستین بگین معرفی کنم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
برای جای جوش قهوه ای باید از ضدلک استفاده کرد برند نوروا خوبه

برای جای جوش اکسیس وای خوبه؟ کلا چی خوبه

بعد لوسیون یا کره بدن چه فرقی دارن و کدوم بهترن که پوست بدنمون بعد حموم خشک نشه؟ روشن کننده پوست بدن خوب سراغ ندارین ؟

و یه تونر و یه پاک کننده خوب هم بهم معرفی میکنین؟

ببخشید زیاد شدد