2777
2789
عنوان

چه لوازم آرایشی و بهداشتی دارید که راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 53 پست
برای جای جوش اکسیس وای خوبه؟ کلا چی خوبهبعد لوسیون یا کره بدن چه فرقی دارن و کدوم بهترن که پوست بدنم ...

اکسیس وای خوبه اما روی همه جای جوش ها تاثیر نداره بستگی به مدل جای جوش داره . چه رنگیه لک ها؟؟

لوسیون بافتش رقیقه و سریع جذب میشه اما کره بدن بافتش دقیقا مثل کره خوراکی هست و چرب تره برای پوست های خیلی دهیدراته هست که روی سطح پوست دچار مشکلات پوستی هستن و ... .

فرقی نداره هر دو عالیه ولی اگه پوستت مشکل نداره لوسیون بگیر سبک تره . لوسیون بث اند بادی _ ویکتوریا سکرت _ داو عالی هستن و لوسیون سنت ایوز _ وازلین هم خوبن و قیمتشون مناسبه تره . کره بدن هم دیپ سنس عالیه .

برای روشن شدن میتونید از پن روشن کننده اویدرم _ گلیکولیک اسید اوردینری _ ویتامین سی اوردینری استفاده کنید .

تونر اکسیس وای _ سام بای می _ انوا عالی هستن اگه قیمت مناسب میخوای تونر ویتالیر یا تونر ژنو بگیر .

پاک کننده روغنی میخوای یا میسلار؟؟

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
اکسیس وای خوبه اما روی همه جای جوش ها تاثیر نداره بستگی به مدل جای جوش داره . چه رنگیه لک ها؟؟لوسیون ...

واسی مرسی عزیزم از اطلاعات رقیقتتت

پاک کننده مثل پن یا از این ژله طوری ها باشه

میسلار سیمپل دارم

یه حالت اینکه پوستم تمیز کنه نه فقط از آرایش

بعد لک هام هم قهوه ای کم رنگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واسی مرسی عزیزم از اطلاعات رقیقتتتپاک کننده مثل پن یا از این ژله طوری ها باشهمیسلار سیمپل دارمیه حال ...

فدات عزیزم❤️

برای لک ها ضدلک نوروا یا اکسیس وای خوبه .

پاک کننده اگه به صورت بالم میخوای بیوتی اف جوسان عالیه 

اگه روغنی میخوای انوا بگیر 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
اگه مینرال میخوای اکسیس وای _ اوردینری عالی هستن اگه شیمیایی میخوای سنتلا _ لاروش پوزای خیلی خوبناگه ...

بین سنتلا و راند لب و لاروش پوزای کدوم به نظرت؟؟ 

منم میخوام بگیرم هر سه تا عالی ان بینشون موندم

بین سنتلا و راند لب و لاروش پوزای کدوم به نظرت؟؟ منم میخوام بگیرم هر سه تا عالی ان بینشون موندم

راندلب خیلی پوینت های مثبت داره و سازگار تره .

پس ترمیم کننده برای چی خوبه مگه برای لک نیست؟

بله برای لک هست اما برای همه لک ها نه . برای لک های قهوه ای ضدلک مناسبه .