2777
2789
عنوان

همونی ام که گفتم خواهرم چاهار تابچه داره دوست ندارم بیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 5015 بازدید | 154 پست
پسرو بزرک نکرده. چطو ارث دو لپی پسرا میبرن. بعد از دختر توقع دارن. چه حرفا میزنی

هردو باهم جمع کنن

من خدایی نکرده مادر پدرم پیر بشن نتونن کاراشونو بکنن از جون و دل میرم انجام میدم کاراشونو دیگه برام مهم نیست به کی چقدر داده 

البته هرکسی یه طرز فکری داره من اطرافم زیاد دیدم پسرا خرجی و میدن و هردو باهم یا بیشتر دخترا پرستاریشون میکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطور ارث به پسر دوبرابر میرسه. بعد دختر که ارث نمیدن کارا باببا ش بکنه

خوبه خودتونم میگید ارث به پسر میرسه نه عروس نمیاد آرزو به نام عروس کنه کنه حمالی سر عروسه دختر و پسرم مال به نامشون میشه

هردو باهم جمع کننمن خدایی نکرده مادر پدرم پیر بشن نتونن کاراشونو بکنن از جون و دل میرم انجام میدم کا ...

اینجا گفته بودن وظیفه دختره . که پوشک پدرشو عوض کنه . نه نوبتی باید بشه.  حتی پسرا بیشتر. چون ارث اونو میبرن. ‌.   تو مریض چند ساله که پوشک میشه هنوز ندیدی.  مریض سرپا که خودش کاراش میکنه. تو میری فوقش غذا میبری

دختر خودش اولادشه وظیفه دختره وظیفه پسرشه پوشک عوض کنه نه دختر مردم

اصلا دختر وظیفش نیست

هرکسی ارث گرفته وظیفه اونه

میخواد خودش عوض کنه

یا زنش

یا پرستاربگیره

ضمنا میخواست از اول ت خ م  نزاره

مگه دختر گفته منو بدمیا بیار نوکری تو بکنم

بی جیره و مواجب

امکان نداره

خصوصی باید ببرن 

حتما بردن دولتی قبول نکرده 

کلا شوهرشم جالب نیست گولش میزنه جاده خاکی میره ادم درستی نیست انگار 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

اصلا دختر وظیفش نیستهرکسی ارث گرفته وظیفه اونهمیخواد خودش عوض کنهیا زنشیا پرستاربگیرهضمنا میخواست از ...

بشما ارث ندادن عصبی میشید‌ 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)