2777
2789
عنوان

من امتحان زیست دارم بیاید روحیه بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 34 پست
12اصلا یادم میره همشو هیی

اینو حق میدم بهت ببین از ۵ تا ۹ آسونه ناموسا میمونه 

میمونه ۱تا ۴ 

اونم ۲و ۴ دهن صاف کنه 

۱و ۳ رواله جمع میشه

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

روش مطالعه زیست اگه بد باشه بیچاره ات میکنه حفظ نکن فقط مفهومی من همه امتحانو ۲۰ میشدم کنکورم ۷۰ درص ...

من فقط حفظ میکنم یکمشم میفهمم ولی نه اونقدی که مفهومی جواب بدم 

واقعا نمیدونم چکارکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فقط حفظ میکنم یکمشم میفهمم ولی نه اونقدی که مفهومی جواب بدم واقعا نمیدونم چکارکنم

اینجوری ببخشید به جایی نمیرسی درصد آزمونت میتونم بپرسم؟ 

فشاری نشو دعوا بخوای باهات دعوا میکنم 😡😡

اصلا اعصابم خورده🥲

نترسسس یه امتحان مدرسس کنکور که نیس 

من یادمه ۱۲ام ترم‌اول از ۲ تا ۶ خوندم ۴ فصل ۱۹ شدم

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

نترسسس یه امتحان مدرسس کنکور که نیس من یادمه ۱۲ام ترم‌اول از ۲ تا ۶ خوندم ۴ فصل ۱۹ شدم

نمیدونمم اخه هم معدلم میاد پایین هم تجدید شم کارنامه نمیدنننن ابروم میرههه

تجدید که نمیشم ولی خب معدلم میاد پایین

اصلا یادم نمیمونههه

نمیدونمم اخه هم معدلم میاد پایین هم تجدید شم کارنامه نمیدنننن ابروم میرهههتجدید که نمیشم ولی خب معدل ...

فصل ۱تا ۴ واقعااااا سمه