2777
2789
عنوان

چرا با وجود دارو بازم باردار نمیشم

409 بازدید | 32 پست

با زدن آمپول hcg و hmg و خوردن دارو سایز تخمکم به 20 میرسه شوهرمم هیچ مشکلی نداره ولی با وجود اینکه روز تخمک گذاری رابطه داشتم و همه چیز خوبه باردار نشدم، آخه چرا؟ کسی بوده این طوری باشه؟ 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

چندسالته

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندوقت اقدامی؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

عزیزم استرس هم دخیله سعی کن رهاش کنی افکار بچه دارشدنو و شاد باشی آهنگ بذار و برقص پارک و .....انشالا میشی

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

تا خدانخواد نمیشی من قرار بود دارو بخورم فولیکولم ١٤بود منتظر پریودی بودم داروهاروشروع کنم ولی باردار بودم همش خواست خداس

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
چون الان وقتش نیست. و حال دلت خوب نیست

خودم و همسرم خیلی ذوق داریم آخه

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

منم اولین ماه اقدامم .دو سه ماهی ام میشه دکتر برام داروهای قبل بارداری نوشته. فقط دو روز قبل روز تخمک گذاری و روزش و دو روز بعدش رابطه داشتم. هنوز ۱۴ روز گذشته و استرسسسس دارم 

انشالله باردار میشیم عزیزم

چندوقت اقدامی؟

سه ماهه، خودم تنبلی تخمدان دارم ولی با آمپول سایز تخمکم خوب میشه نمیدونم چرا نمیشه آخه