2777
2789

خودمون که  عروس نداریم فعلا ولی کلا پدربزرگارو عموها دایی ها دور و نزدیک همشون تو شهرمون پولدار حساب میشن نمیگم تلیادرن ولی پولدارن

و  همه پسرامون زنای( کمیته ای بدون پول پدر و بدون جهیزیه زیاد) میگیرن میارن و غرق طلا و‌پولشون میکنن(خداروشکر انشالله زندگیشون خوب باشه من فقط واسم عجیبه چرا دخترامون برعکسن!!!!

و دخترای ما شوهرمیکنن به یه گدا و این گدا بایاش ازخودش گداتر و ن طلا نه هیییچی

و هرچقد تو مجردی پولدار بودن  متاهلیشون بی پول میشن😓😐

چرا اخه😂

شمام اینجورید؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه والا 

اینجا همه دنبال پولن یا سطح بالاتر از خودشون چه دختر و چه پسر  

نباشه ترجیح میدن خونه ی بابا بمونن ، ازدواج که اجباری نیست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
نه والا اینجا همه دنبال پولن یا سطح بالاتر از خودشون چه دختر و چه پسر نباشه ترجیح میدن خونه ی بابا ...

اصلا ربطی نداره ب اینکه دنبال چی باشی همش قسمته

منم دنبال کسی بودم ک نسبت خودم دوبله باشه ولی یهو قسمت گرفت

خب احتمالا خانواده های اطراف ملاکشون پول طرف نیست چون خودشون دارا هستن و طعم بی پولی نکشیدن نمیدونن چی در انتظارشان هست 

مثلا خانواده ما که خب به اندازه خودمون دارا بودیم و برا پسرها همه چی سنگ تموم گزاشتیم برای انتخاب همسر خوبی و پاکی طرف و چهره خوب که به دختر یا پسر خودمون بیاد انتخابمون بود نه پول 

با توکل به خدا بله میگیم 

خداروشکر خیر هم دیدیم چون پاکی و نجابت و دین داری زندگی خوبی برای آدم رقم میزنه 

کلا این اعتقادو همه خانواده ها دارن😂😂😂

بخدا اعتقاد نیست واقعیته واسه ما

دقیقا عروسامون پدراشون حقوق کمیته میگیرن همشون یارانه بگیر(قصد توهین ندارم ولی خب کسی ک پدرش کمیته ایه یهو خونه۱۵۰متری مفت بهش میدن

باورت میشه عروسامون اصلا نمیتونن با جهاز کابینتای خونه پسرامون پر کنن!!بعد دخترای بدبختمون با ملیارد جهاز میرن مستاجری و ی پدرشوهر اسکول بی پول گیرشون میفته

اصلا کلا هممون همینیم😂

اصلا ربطی نداره ب اینکه دنبال چی باشی همش قسمتهمنم دنبال کسی بودم ک نسبت خودم دوبله باشه ولی یهو قسم ...

به قسمت اعتقاد دارم که خدا چه کسی رو سر راه آدم بذاره 

صحبت من چیز دیگست ، جوان های اطراف من خیلی علاقه ای به ازدواج ندارن یا براشون مهمه که حتما در زندگی صعود داشته باشن نه نزول پس جسارت این رو دارن که اصلا مجرد بمونن تا اینکه بخوان سختتر زندگی کنن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خب احتمالا خانواده های اطراف ملاکشون پول طرف نیست چون خودشون دارا هستن و طعم بی پولی نکشیدن نمیدونن ...

دقیقا منم کلا پول رو از ملاک هام حذف کرده بودم و واسم پول طرف مهم نبود

ولی ب عقل الانم میبینم واقعا اذم باید با همسطج خودش باشه بخدا پدرم درومد تو مستاجری و بی پوووولی حالا ت بگو شوهر عالی باشه 😐خانوادم کلی کمک میکنن اگ پسرای خودمون بودن اللن ملیادر شده بودن با کمکی ک از خونوادم‌ میرسه

منتها شوهرم ب پدرش کشیده بی خیره پول میا دستش میشه دوووود

ولی خب چ کنم دوسش دارم 

ما به دخترامون جهاز پرو پیمون میدیم و همه چی تکمیل و در زمینه خرید خونه و ماشین به دوماد کمک میکنیم 

برای پسر هم باز عروس جهاز خوبی نداره باز ما کمک میکنیم به خرید جهیزیه و از اول خونه و ماشین در اختیار پسرمون و عروس قرار میدیم 

گاهی حرص میخورم که خب بالاخره دخترمون نسبت به خونه پدر تنگی میکشه چند سال تا به راحتی برسه اما نسبت به جامعه امروز که وضع زندگی‌ها و دختر پسرا خرابه به این میرسم که پدرو مادرها در خانواده ما و بحث ازدواج  واقعا فهیم و با درایت هستن ماشالا 

اما واقعا خیر و برکت داره زندگیهامون 

ماشالاهمه عروس دومادا اهل زندگی و بساز و متین و با اخلاق هستن خداروشکر 

آینه که میگم توی ازدواج دین داری یکی از ملاک‌های مهمتون باشه چون جلوی خیلی از آسیب‌ها رو میگیره در همه امور آدم اول خدا رو در نظر میگیره و راه درست در پیش میگیره همیشه هم خدا کمک میکنه